Foto's online delen

U kunt afbeeldingen rechtstreeks vanuit de Photoshop Elements Editor delen met websites zoals Flickr en Twitter. U kunt de beschikbare services voor het delen van foto's bekijken in het vervolgkeuzemenu Delen in Photoshop Elements.

share-photo-online
Het vervolgkeuzemenu Delen in Photoshop Elements

Serviceproviders voor het delen van foto's

De volgende tabel geeft een overzicht van de aanbieders van online diensten op basis van de geografische locatie:

Locatie Serviceproviders
V.S. en Canada
  • Flickr
  • Twitter
China
  • Flickr
Rest van de wereld
  • Flickr
  • Twitter

Flickr

1. Klik in de Editor op het vervolgkeuzemenu Delen en kies Flickr. Als de op dat moment geopende foto's niet zijn opgeslagen, wordt u gevraagd om bestanden automatisch op te slaan. Klik op OK om door te gaan.

2. (Eerste keer gebruiken) Als u nog niet eerder bestanden met Flickr hebt gedeeld, dient u Photoshop Elements te machtigen om te werken met Flickr. Volg de aanwijzingen op het scherm om Photoshop Elements te machtigen foto's in uw Flickr-account te plaatsen.

3. Geef in het dialoogvenster Flickr de opties op voor de foto('s) die u wilt uploaden:

• Voeg foto's toe of verwijder deze. Klik op het plus- of minteken (resp. + of -) boven de voorvertoningen voor het verwijderen of toevoegen van foto's die naar Flickr moeten worden geüpload.
    • Sets. U kunt een groep foto's uploaden als een Set. Dit is beter voor presentaties in Flickr. Klik op het selectievakje Upload as a Set en wijzig de opties voor Set. U kunt een bestaande Set kiezen of u kunt een nieuwe set maken. Geef een naam en een beschrijving op voor de Set.
    • Audience. In de sectie ''Who can see these photos? '' bepaalt of beperkt u de zichtbaarheid van de Set voor externe gebruikers.
    • Tags. Geef een set trefwoorden op om als tags aan het album te koppelen.
  4. Als de foto's zijn geüpload, ziet u twee knoppen in het dialoogvenster Flickr:

• Visit Flickr. Klik op deze knop om de weergave met de geüploade foto's in uw webbrowser te openen. U kunt de URL naar uw Flickr-foto's uit de webbrowser kopiëren.
    • Gereed. Klik op Gereed om het dialoogvenster te sluiten.

Twitter

Opmerking:

Er mag slechts één afbeelding zijn geselecteerd wanneer u een foto via Twitter wilt delen. Bovendien mag de afbeelding niet groter zijn dan 3 MB.

1. Klik in de Editor op het vervolgkeuzemenu Delen en kies Twitter. Als de op dat moment geopende foto's niet zijn opgeslagen, wordt u gevraagd om bestanden automatisch op te slaan. Klik op OK om door te gaan.

2. (Eerste keer gebruiken) Als u nog niet eerder bestanden met Twitter hebt gedeeld, dient u Photoshop Elements te machtigen om in uw naam tweets te plaatsen op Twitter. Volg de aanwijzingen op het scherm om u aan te melden bij uw Twitter-account en geef Photoshop Elements toestemming om foto's online te plaatsen.

3. Typ uw bericht in het Twitter-dialoogvenster in de Editor en klik op Tweet.

4. Wanneer uw bericht correct is verzonden, ziet u twee knoppen in het dialoogvenster Twitter:

• Visit Twitter. Klik op deze knop om uw tweet weer te geven in een webbrowser.
    • Gereed. Klik op Gereed om het dialoogvenster te sluiten.