Berichten van Adobe

De voorkeuren in Algemeen omvatten opties waarmee Adobe marketingberichten binnen het product kan weergeven terwijl u in het programma werkt. U bepaalt of u deze marketingberichten binnen het product wilt ontvangen.

Opmerking:

Transactieberichten die de Adobe Online service mogelijk maken, kunnen niet worden uitgeschakeld.

1. Open het dialoogvenster Voorkeuren .

• (Windows) Kies Bewerken > Voorkeuren.

• (macOS) Kies Adobe Reader > Voorkeuren.

2. Klik onder Categorieën op Algemeen.

3. In het dialoogvenster Berichten van Adobe selecteert u de gewenste opties.

Berichten tonen bij starten van Reader

Hiermee kunnen berichten van Adobe in het welkomstscherm verschijnen wanneer u de applicatie start zonder dat er een document is geopend. Klik op een bericht voor informatie over functies, updates of online services, of om een element in de toepassing te openen, zoals een taakvenster. Schakel de optie uit om te voorkomen dat marketingberichten binnen het product verschijnen.

Geen berichten tonen tijdens weergave van een document

Voorkomt dat in-product marketingberichten van Adobe in de linkerbenedenhoek van het toepassingsvenster verschijnen. Klik op de knop Sluiten om het bericht te sluiten. Als u niets doet, vervaagt het bericht. Laat de optie uitgeschakeld als u marketingberichten binnen het product wilt toestaan.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?