Adobe PDF-printeren er ikke til rådighed eller kan ikke bruges i Mac OS X Snow Leopard (v10.6) til Mac OS X Mountain Lion (v10.8).

Løsning

Tilføj og anvend kommandoen Gem som Adobe PDF.

1. Hvis du bruger Acrobat 9 Pro, skal du opdatere til Acrobat 9.1 Pro. Opdateringsprogrammet fjerner Adobe PDF-printeren fra listen med printere og tilføjer kommandoen Gem som Adobe PDF til PDF-menuen.
  2. Vælg Gem som Adobe PDF i PDF-menuen, og følg vejledningen på skærmen.
Vælg Gem som Adobe PDF

Fjern Adobe PDF-printeren manuelt.

Adobe PDF-printeren fjernes ikke, hvis du opgraderer fra Mac OS X Leopard (v10.5), Snow Leopard (v10.6), Lion (v10.7), eller Mountain Lion (v10.8).

1. Vælg Apple > Systemindstillinger.
  2. Åbn panelet Indstillinger til printer og fax.
  3. Vælg fanen Udskriv for at se listen med printere.
  4. Vælg Adobe PDF 9.0.
  5. Klik på knappen minus (-).

Kommandoen Gem som Adobe PDF vises i PDF-menuen.

Yderligere oplysninger

Visse sikkerhedsindstillinger i Snow Leopard og senere versioner deaktiverer Adobe PDF-printeren. Adobe Acrobat 9.1 Pro og senere versioner, til og med Acrobat 11.0.x Pro, fjerner Adobe PDF-printeren. Tilføj, de tilføjer kommandoen Gem som Adobe PDF. Kunder, der anvender tidligere versioner af Adobe Acrobat i Snow Leopard, kan ikke bruge Adobe PDF-printeren.

Tekniske ændringer i Mac OS X Snow Leopard (v10.6) og senere versioner forhindrer Adobe i at levere et PostScript-baseret printermodul. Den nye PDF-proces udnytter imidlertid den PDF-baserede udskriftsarkitektur, der allerede findes i Mac OS X. Når du vælger Gem som Adobe PDF i PDF-menuen, konverteres Apple-baserede PDF-filer til PDF-filer i Adobe-kvalitet ved hjælp af indstillingerne i Udskriftsjob.

Du får følgende fordele ved PDF til PDF-udskrivningsprocessen:

• Større ydeevne
  • PDF-filer i højere kvalitet
  • Mulighed for at oprette PDF-filer, der er kompatible med standardfiler, såsom PDF/X og PDF/A
  • Mulighed for at tilføje funktioner til PDF-filer, såsom bogmærker, hyperlink og vandmærker

Brugere, der anvender PostScript-baserede publishing-programmer, der ikke er fra Adobe, kan ikke udskrive direkte til Adobe-PDF-formatet og skal benytte en anden metode til at oprette PDF-filer.

Nogle versioner af visse Adobe-produkter, såsom InDesign og Illustrator CS4 eller CS5, understøtter ikke PDF-menuen i dialogboksen Udskriv under Mac OS X. I de tilfælde skal du enten gemme som (Illustrator) eller eksportere til (InDesign) en PDF-fil. Du kan også udskrive filen til PostScript® og åbne den med Distiller, Acrobat Professional eller Apples program til forhåndsvisning. Du kan finde flere oplysninger under Fejl | Indstillingerne for Gem som PDF understøttes ikke | Opret PDF-fil | InDesign, Illustrator | Mac OS 10.6 eller nyere