Problem: Acrobat kunne ikke oprette forbindelse til en DDE-server

Når man i Acrobat prøver at kombinere flere filer til en enkelt PDF-fil, resulterer det i fejlen "Acrobat kunne ikke oprette forbindelse til en DDE-server".

lp292_2013-11-04122547

Løsning

Prøv at løse problemet vha. følgende løsningsforslag i den viste rækkefølge.

Løsning 1:

Bemærk:

Det anbefales at sikkerhedskopiere Windows-registreringsdatabasen, før der foretages ændringer.

1. Åbn registreringsdatabaseeditoren i Windows:

1. Klik på Start > Kør.
    2. Skriv Regedit i feltet Åbn, og klik derefter på OK.
  2. Find følgende registernøgle:
        HKEY_CLASSES_ROOT\acrobat\shell\open\ddeexec\application

3. Tag en sikkerhedskopi: Højreklik på nøglen Application, og eksportér den til skrivebordet.

4. Rediger nøglenavnet "AcroviewA18" til "AcroviewR18"

I dette tilfælde afhænger værdien af A og R af den installerede version af Acrobat. Værdien for Acrobat 2018 er f.eks. A18.

5. Luk registreringseditoren og Acrobat.

Start Acrobat igen, og se, om problemet er løst. Hvis ikke skal du prøve den næste løsning.

Løsning 2:

1. Kontrollér, om der er installeret et antivirusprogram på computeren.

2. I givet fald skal du deaktivere programmet. Kontrollér, om problemet er løst.

3. Opdater Acrobat til den nyeste version, og kontrollér, om problemet er løst.

Hvis du vil opdatere automatisk fra Acrobat, skal du vælge Hjælp > Søg efter opdateringer. Følg trinene i opdateringsvinduet for at downloade og installere de seneste opdateringer.