Mac-brugere:

Følg anvisningerne nedenfor for at hente og installere Adobe Reader på en computer, der kører Windows.

Solid State Networks: Adobe har licens på overførselsteknologier fra Solid State Networks in Phoenix, Arizona. Du kan få flere oplysninger om Solid State Networks og deres produkter ved at klikke her.

Systemkrav

Inden installationen skal du sikre dig, at systemet opfylder systemkravene.

Explorer: Download og installér Reader

Følg disse trin for at installere Reader vha. Internet Explorer.

1. Luk alle versioner af Reader. Luk alle de browsere, der har en PDF-fil åben.
  2. Bemærk:

Installer den seneste version af Reader, hvis du kører Windows 7 eller nyere. Læs en trinvis vejledning på Installer Adobe Acrobat Reader DC | Windows.

3. Vælg dit styresystem, et sprog og den version af Reader, som du ønsker at installere. Klik dernæst på Hent nu.

4. Klik på Kør, når dialogboksen Filoverførsel – sikkerhedsadvarsel vises.

Klik på Kør

5. Når dialogboksen med en sikkerhedsadvarsel vises i Internet Explorer, skal du klikke på Kør.

Klik på Kør

Bemærk:
    Reader-installationen er en proces i to dele: Når installationsprogrammet er hentet, installeres Reader. Vent, indtil begge dele er fuldført. Statuslinjen viser den resterende tid.
  6. Når du ser bekræftelsesmeddelelsen om, at installationen er fuldført, skal du klikke på Afslut.

Klik på Afslut

Firefox: Hent og installér Reader

Følg disse trin for at installere Reader vha. Mozilla Firefox.

1. Luk alle versioner af Reader. Luk alle de browsere, der har en PDF-fil åben.
  2. Bemærk:

Installer den seneste version af Reader, hvis du kører Windows 7 eller nyere. Læs en trinvis vejledning på Installer Adobe Acrobat Reader DC | Windows.

3. Vælg dit styresystem, et sprog og den version af Reader, som du ønsker at installere. Klik dernæst på Hent nu.

4. Når dialogboksen Åbner vises, skal du klikke på Gem fil.

Klik på Gem fil
  5. Når vinduet Overførsler vises, skal du klikke på .exe-filen til Reader.

Bemærk: Hvis vinduet Overførsler ikke vises, er det muligvis skjult bag andre programmer eller vinduer.

Dobbeltklik på .exe-filen
  6.  Når du bliver bedt at åbne den eksekverbare fil, skal du klikke på OK.

Klik på OK

Bemærk:
     Reader-installationen er en proces i to dele: Når installationsprogrammet er hentet, installeres Reader. Vent, indtil begge dele er fuldført. Statuslinjen viser den resterende tid.
  7. Når du ser bekræftelsesmeddelelsen om, at installationen er fuldført, skal du klikke på Afslut.

Klik på Afslut

Har du stadig brug for hjælp?

Du finder hurtige trin til problemløsning i Fejlfinding ved download af Acrobat Reader.

Du kan finde en liste over kendte problemer og mere dybdegående fejlfinding under Fejlfinding ved download af Adobe Reader | Windows

Undersøg, om andre brugere oplever tilsvarende problemer ved at overførsel og installation ved at besøge Reader-brugerforummet eller forummet Deployment & Installation forum på AcrobatUsers.com. Prøv at lægge dit problem ud på foraene til interaktiv fejlfinding. Når du skriver indlæg i fora, skal du medtage dit operativsystem og dit produkts versionsnummer.