Dette dokument indeholder oplysninger om kendte problemer i Acrobat DC, som ikke er medtaget i dokumentationen til Acrobat og Reader. Ved udgivelsen af Acrobat DC har Adobe identificeret følgende problemer. Separate hjælpedokumenter eller udgivelsesnoter dækker problemer, der opstod siden udgivelsen. Hvis en opdatering løser et problem, er versionsnummeret anført. Fejl, som er knyttet til et problem i dette dokument, vises i firkantet parentes [ ].

De kendte problemer i forbindelse med macOS Mojave 10.14 er beskrevet i Acrobat og macOS Mojave 10.14 kompatilitet.

Kendte problemer

Aktivering

• Problem: Acrobat DC starter ikke, hvis programmet af- og geninstalleres offline med samme serienummer. [3943212]
    Midlertidig løsning: Opret forbindelse til internettet fra computeren. Ved skærmen Log på skal du vælge at logge på nu. Herefter startes Acrobat.

Tilgængelighedskontrol

• Problem: Gendan-handlingen fungerer ikke, hvis tagændringerne er foretaget ved hjælp af TURO efter at have udført en handling i indholdspanelet [4270605]

Anmærkninger

• Problem: Funktionen "Kopiér tekst" i genvejsmenuen til noter kopierer uønskede tegn i PDF-filer med japanske tekst i et engelsk OS og et engelsk Acrobat-program. [4237157]
    (Løsning: Brug "Aktivér tekstvalg" i genvejsmenuen, markér teksten, og kopiér den derefter.)
  • Problem: Scrollepanelet virker ikke i kommentarlisten, når der er mere end 82 svar. [3830427]
  • Problem: Appen Kommentarer lukker automatisk, når funktionen Importér kommentarer benyttes i kommentarlisten. [3941238]
  • Problem: Tekst i tekst-kommentar bliver afkortet, når skriftstørrelsen er stor. [4147785]
  • Problem: Tilføjet svar til kommentar, som allerede har nogle svar, mistes, mens der navigeres i kommentarlisten. [4146731]
  • Problem: [Regression] Mens der indtastes et svar på en kommentar i Acro Pro (Mac), bliver det første bogstav i ordet det sidste bogstav. [4145152]

Browser

• Problem: Kun til Mac OS: Reader DC: Browser/Mac Browser(Safari) > (...) vises i stedet for navnene på fanerne for dialogboksene Dokumentegenskaber og "Hvordan skal dette dokument sendes pr. e-mail". [3915408]
  • Problem: OS X 10.9: HUD (flytbar værktøjslinje) bevæger sig ikke, før museknappen slippes. [3597679]
    Midlertidig løsning: Slip museknappen for at flytte HUD'en (den flytbare værktøjslinje).
  • Problem: (Mac Safari 8) - Kan ikke vælge tekst i et felt i en PDF-formular, før museknappen slippes. [3949736]
    Midlertidig løsning: Slip museknappen for at vælge teksten.
    I felterne Søg og Find fungerer det korrekt, når tekst markeres og vælges med musen.
  • Problem: (Mac Safari): Scrolning på en side fungerer ikke korrekt, når scrollehjulet bruges. [3678253]
  • Problem: Kun IE: Det tager 2 til 5 minutter for en PDF-fil at indlæse, når standardværdien skiftes fra R11.0.07 til A DC eller R DC til A DC. [3795778]
    Midlertidig løsning: Angiv Reader til at være standardappen.
  • Problem: Vinduet med meddelelser flytter sig ikke sammen med Reader, når brugeren flytter Reader-vinduet. [3849464]

Sameksistens

• Problem: [CoEx-Remove DC] PDFMaker-komponenten er fjernet efter, at Acrobat DC er blevet afinstalleret. [4014579]

Samarbejde

• Problem: Der opstår fejl ved brug af funktionen "Udgiv kommentarer" eller "Se, om der er nye kommentarer" i en SharePoint-baseret delt korrekturlæsning i Windows 10. [4262085]
  • Problem: Understøttelse af sletning af en kommentar med svar. [4251092]
  • Problem: Når der åbnes en korrekturfil i et eksternt program, går Acrobat ikke ud af det indlæste program, selvom der trykkes på ESC. [4262934]
  • Problem: Avatar mangler, når review-filen åbnes i offline-tilstand. [4251345]
  • Problem : Status for review-fanen er ikke opdateret, før du skifter faner. [4258156]
  • Problem : De redigerede svars orden opretholdes nogen gange ikke. [4260334, 4254815]
  • Problem : Kollapset kommentar-app rulles ikke ud, når der vælges en gul note på dokument side. [4260334]
  • Problem: Angiv filterliste opdateres ikke ved redigering af en kommentar med nye kommentarer. [4259305]
  • Problem: Forfattere til eksisterende kommentarer behandles som gæst i kommentarlisten, men ikke i kontekstpanelet/panelet. [4257911]
  • Problem: I review-filer kan hovedkommentaren ikke slettes, hvis den har svar. [4251092]
  • Problem: Windows (INTERMITENT): Knappen "Udgiv kommentarer" i DMB er aktiv, selv når der ikke er nogle kommentarer klar til at blive udgivet. [3775104]
  • Problem: Mac (Network Shared Review): Kan ikke skabe forbindelse til review-serveren, hvis du allerede er logget ind på serveren via Finder

Sammenlign

• Problem: Ydeevne ved scroll og loading af Sammenlign anmærkninger i Sammenlign RHP synes det langsomt, når diff tæller> = 1000. [4257018]

Rediger indhold på siden

• Problem: Arabisk er beskadiget, når man begynder at redigere eksisterende tekst i traditionel arabisk. [3230928]
  • Problem: Funktionen Find virker ikke, når de virtuelle afgrænsningsrammer vises. [3912950]

Elementer

• Problem: Indstillingsmulighederne i kontekstmenuen mangler, hvis Acrobat af- og geninstalleres (når ContextMenuShim.dll indlæses af Explorer.exe), uden at computeren genstartes. [3951563]

Udfyld og underskriv

• Problem: Kan ikke scrolle på en touch-enhed via svip- eller scroll-handling. [4241832]
  • Problem: Enhed med touch-teknologi: Automatisk scrolning virker ikke, hvis mere end to sider, underskrift/initialer vises før dette. [4011470]
  • Problem: Reader/Acrobat DC anmoder ikke om, at brugeren gemmer, når de lukker PDF-filen ned efter at have tilføjet FSSanmærkninger(inklusiv underskrifter),når man lukker PDF-filen ned hurtigt efter at have tilføjet FSS-anmærkninger. [3954060]
  • Problem: Det tager ca. 5-6 sekunder, før dialogboksen til oprettelse af underskrift/initialer vises til brugere, der allerede er logget ind. [4055402]

Installationsprogrammer

• Problem: Når en visio-fil konverteres til PDF via indstillingen kontekstmenu, vises fejlmeddelelsen "PDFMakers-filer mangler. Skal installationsprogrammet køres i reparationstilstand?" [3848706]
  • Problem: Mac: Acrobat 11 installeres ikke, når der benyttes en CCP-pakke med både Acrobat 11 og DC. [3942363]
  • Problem: Når Acrobat installeres, vises en dialogboks med fejlen "Kildefil findes ikke", når installationsfilen hentes til en sti med lokale tegn. [3944357]
  • Problem: (Citrix): Der forekommer fejl, når der startes en delt korrekturlæsning på en PDF-fil, som ligger på kundens drev.[3945035]
  • Problem: Installationen af Acrobat kan ikke gennemføres på Win7, og der vises en fejlmeddelelse om minimumssystemkrav. [3954229]

Meddelelser

• Problem: Hvis fjernadgang til login bliver blokeret. [4257567]
  • Problem: Push-meddelelser modtages ikke fra Windows Notification Service, når en maskine er på et virtuelt privat netværk. [4259268]
  • Problem : Åbning af OS toast-underretning for Sign-underretninger, når Acrobat ikke kører, kan forårsage manglende åbning af aftalen. En bruger skal åbne aftalen fra Bell-meddelelser eller ToDo-kort. [4261080]

Porteføljer

• Problem: [Mojave 10.14] Oprettelse af PDF fra porteføljen viser ikke tildelingsadgangsdialog. [4258939]
  • Problem: Valgmuligheden "Rediger værdi" vises ikke, når felterne "Navn" eller "Beskrivelse" redigeres. Gælder for filer i porteføljen, som vises i tilstanden Layout. [3936110]
  • Problem: Menuerne "Fortryd" og "Annuller Fortryd" er deaktiveret under oprettelsen af en portefølje- [3935194]
  • Problem: REGRESSION: Dialogboksen Søg i porteføljen kan ikke skaleres. [3942595]
    Løsning: Scrol igennem listen med søgeresultater for at se dem.
  • Problem: TILGÆNGELIGHED: I vinduet til forhåndsvisning forsvinder tekst, når temaerne i ikke-PDF-filer er sat til at have høj kontrast. [3943905]
    Løsning: Åbn filen i den oprindelige visning.
  • Problem: REGRESSION: Kan ikke omdøbe mapper i en portefølje. [3944795]

Udskrivning

• Problem : [macOS 10.14] Gem Som Adobe PDF udløser en fejl for at aktivere tredjeparts handling. [4255082]
  • Problem: Gælder kun Windows 8: Ved udskrivning fra Acrobat Reader DC til en printer uden PostScript kan tekst med specielle virksomhedsskrifttyper mangle. [3866059]
  • Problem: Nogle filer udskrives langsomt fra Acrobat Reader DC med PCL6-drivere. [4231904]

For nylig

• Problem: Mangler at vise gamle S & T-filer i den seneste liste, selv efter at en bruger har fået adgang til dem fra fanen Visninger. [4259488]

Sandbox

• Problem: REGRESSION: Reader/Acrobat: Når beskyttet visning er aktiveret: Når visse PDF-filer åbnes, vises en fejlmeddelelse om manglende hukommelse.[3929632]
  • Problem: Acrobat går ned, når brugeren åbner vedhæftede filer, som er krypterede. Gælder i POC'er, når beskyttet visning er aktiveret for alle filer. [3953223]
  • Problem: Når en PDF-fil åbnes fra linket i et symbol via en sti med UNC, vises fejlmeddelelsen Adgang nægtet. [3844582]

Scan

• Problem: Regression: Forbedring virker ikke, når justeringer af niveauer foretages med scrollehjulet på musen.[3946845]
  • Problem: Mac: Når der tilføjes ændringer manuelt i ICA-vinduet under scanningen af et dokument, mislykkes scanningen. [3837850]
  • Problem: [Mac] Filerne i kombiner-redskab er tabt, og en fejldialog kommer frem, hvis man bruger Kombiner-appen flere gange og tilføjer filer fra scanner. [4141269]

SDK

• Problem: [Mac] Acrobat Pro plug-in VerifyURLs.acroplugin tilgængelig i Acrobat DC SDK er ikke kompatibel med Acrobat DC [4220775]

Søg / Søg

• Problem: Udvidet søgning kører meget langsomt i et dokument, som er åbnet fra skyen. [3955306]
  • Problem: Nye Smart Find-funktioner fungerer ikke i Safari-browseren (version 11.1.1). [4274231]
  • Problem: Der vises ikke forslag til autofuldførelse, hvis dokumentet er blevet forurenet og dialogboksen Find efterfølgende er blevet startet. [4273499]
  • Problem: Værktøjet Find er ikke tilgængeligt via VoiceOver. [4268019]

Sikkerhed

• Problem: Udstederens brugervarsel mangler, og Vis udsteders politikknap er deaktiveret for fanen Juridisk varsel i Certifikatfremviser [4076640]
  • Problem: Kryptering med Elliptisk kurve-certifikat skaber forkert CMS [4121253]

Send e-mail

• Problem: Imens vinduet til Udkast er åbent i Outlook, kan andre vinduer i programmet ikke vises (når dette er åbnet via Send fil som vedhæftning).[3829341]

Integrering af tjenester

• Problem: [Kun virksomhedens brugere: Kun i Reader-tilstand] Rediger PDF/Organiser PDF-indstillinger vises i Kontekstkortet for Document Cloud og web-stik, men fungerer ikke. Disse muligheder skal ikke vises. [4260908]
  • Problem: Når kompatibilitetstilstanden er aktiveret, husker Reader ikke loginoplysninger. [ADC-4210671]
  • Problem: Der vises blanke miniaturebilleder for filer til webtilslutningsprogrammer fra tredjeparter, når der bruges funktionen Send til underskrift. [ADC-4229881]
  • Problem: (Browser) Vinduet med meddelelser er ikke sat fast til Reader, når brugeren flytter Reader-vinduet. [3849464]
  • Problem: Uventet opførsel observeres, når en bruger tilmelder sig i OneDrive Personal via Acrobat/Reader. [4147365]

Signaturer

• Problem: Forkert deltagerstatus vises i fanen For signatur, hvis en af ​​deltagerne er afsenderen i Adobe Sign-forløb. [4254101]
  • Problem: Lokalisering - Aktivitet vises på engelsk i stedet for produktsproget. [4241577]

Socialt login

• Problem: Facebook login-siden åbnes ikke, når arbejdsforløbet for Socialt login startes i et Citrix XenDesktop-miljø, hvis IE er standardbrowser, og EPM-indstillingen er aktiveret. [4107857]

Berøring

• Problem: Skærmtastatur vises ikke i tilstanden Berøring på Reader, på grund af Beskyttet tilstand. [3658725]
  • Problem: Skærmtastatur deaktiveres i Windows 7, når brugeren har valgt et symbol fra paletten i Find eller Udvidet søgning. [3658729]

Samlet søgning

• Problem: Kunne ikke navigere til forældrebeholder, når først "Visning af pakke" åbnes i søgeresultater. [4259830]
  • Problem: [Surface Pro-enhed] Kan ikke holde og trække scrollefeltet med en finger i søgeresultatsvisningen. [4258965]

Samlet Del

• Problem: I Reader-sandbox-tilstand vises en advarselsdialogboks, når en bruger forsøger at sende en fil som en vedhæftet fil via Gmail for første gang. [4259385]
  • Problem: "Uploadet til Send & Track" -mappen bliver oprettet til nye brugere ved at bruge Share. [4259041]

Brugergrænseflade

• Problem: Følgende låseregistreringer i IPM-funktionen deaktiverer ikke brugergrænsefladens indstilling i programmet [4005004]:
    1) Indstilling af bDontShowMsgWhenViewingDoc til enten 0 eller 1 deaktiverer ikke "Præferencer > Generelt > Vis ikke beskeder, mens jeg ser et dokument".
    2) Indstilling af bShowMsgAtLaunch til enten 0 eller 1 deaktiverer ikke "Præferencer > Generelt > Vis beskeder, når jeg starter Reader (eller Acrobat)".
  • Problem: Mac: PDF-filen kan ikke trækkes og slippes oven på Acrobat for at åbne den.[3949579]
    Midlertidig løsning: Fil > Åbn, eller træk PDF-filen til ikonet Acrobat/Reader.
  • Problem: Apps åbner med Dokument som fokusområde. [3916088]
  • Problem: Browser: Værktøjslinjen vises i fuldskærm i IE, og PDF-filen vises ikke i fuldskærm. [3841401]
  • Problem: Tilpassede værktøjer: kommandoen "Udskriv sider" åbner ikke dialogboksen Udskriv. [3950298]
    Midlertidig løsning: Brug værktøjet Organiser sider i stedet for et brugertilpasset værktøj.
  • Problem: [Mac] Brugeren kan ikke scrolle vandret med pegefeltet. [4220679]

Fremviser

• Problem: Der søges ikke i appen til organisering af sider i Reader, medmindre brugeren klikker på den en gang. [4274818]
  • Problem: Dokumentsporing fungerer muligvis ikke korrekt ved filer i andre formater end PDF, og når filindekset er angivet til en større værdi end 50 på visningsfanen. [4263930]
  • Problem: Adobe Sign er ikke angivet i søgeresultater, når du søger med søgeordet "Adobe Sign". [4259652]
  • Problem: [Mac OS-10.13] Dialogboksen er sort i 2-3 sekunder. [ADC-4220296]
  • Problem: Forhåndsvisningen i Windows låser PDF-filen, så den ikke kan gemmes i Reader/Acrobat. [3942525]
  • Problem: Apps åbner med Dokument som fokusområde. [3858869]
  • Problem: Dialogbokse som Udskriv, Indstillinger, Sidehoved og Sidefod skaleres ikke dynamisk, når skaleringsfaktoren ændres. Disse dialogbokse skaleres, når de åbnes. [4221215]
  • Problem: Dialogboksen med egenskaber for formularfelter skaleres ikke dynamisk, når skaleringsfaktoren ændres. Dialogboksen skaleres, når Acrobat/Reader startes igen. [4220148]
  • Problem: Rullepanelerne bliver sorte, og der mangler skydeknapper ved nedskalering i Internet Explorer. [4221123]

Web Capture

• Problem: [Win10][IE]: Tilføj/Tilføj til eksisterende PDF slår tilfældigt i EPM. [4097146]
  • Problem : [macOS 10.14] FF Web Capture virker ikke, hvis en bruger har valgt "Tillad ikke" i tilladelsesdialogboksen. [4254844]
  • Problem : Acrobat-udvidelse virker ikke for PDF åbnet i Firefox-browser (Åbn i Acrobat). [4249354]