Kendte problemer | Acrobat, Reader

Dette dokument indeholder oplysninger om kendte problemer i Acrobat, som ikke er medtaget i dokumentationen til Acrobat og Reader. Ved udgivelsen af Acrobat har Adobe identificeret følgende problemer. Separate hjælpedokumenter eller udgivelsesnoter dækker problemer, der opstod siden udgivelsen. Hvis en opdatering løser et problem, er versionsnummeret anført. Fejl, som er knyttet til et problem i dette dokument, vises i firkantet parentes [ ].

De kendte problemer i forbindelse med macOS Big Sur (version 11) er beskrevet i Kompatibilitet mellem Acrobat og macOS Big Sur.

Aktivering

• Problem: Acrobat åbnes ikke, hvis programmet af- og geninstalleres offline med samme serienummer. [3943212]
    Løsning: Få maskinen online. På skærmen Log på skal du vælge at logge på nu. Herefter åbnes Acrobat.

Tilgængelighed

• Problem: JAWS 2020 læser visningsnavnet sammen med elementnavnet i værktøjscenteret og dokumentvisningen. [4307498]
  • Problem: JAWS oplyser ikke adgangskodens styrke, når du føjer en adgangskode til en PDF via Værktøjer > Rediger > Begræns redigering. [4321684]
  • Problem: Appen Oplæser oplyser adgangskodens styrke i Værktøjer > Rediger > Begræns redigering for Windows 10, version 2004 og senere. [4321866]

Juster layout automatisk

• Problem: Indhold i venstre side overlapper med indhold i højre side, når det flyttes vandret. [4389814]

Annoteringer

• Problem: Man kan ikke vælge at udjævne blyantannoteringer på touchenheder. [4285054]
  • Problem: Tekst i tekst-kommentar bliver afkortet, når skriftstørrelsen er stor. [4147785]

Samarbejde

• Problem: Når der anmodes om et Spinner-link, bliver ventesymbolet ved med at dreje, mens der skiftes fra online- til offline-tilstand. [4285918]
  • Problem: Avatar mangler, når review-filen åbnes i offline-tilstand. [4251345]
  • Problem: Status for review-fanen er ikke opdateret, før du skifter faner. [4258156]
  • Problem: I review-filer kan hovedkommentaren ikke slettes, hvis den har et tilknyttet svar. [4251092]
  • Problem: Windows (INTERMITENT): Knappen "Udgiv kommentarer" i DMB er aktiv, selv når der ikke er nogle kommentarer klar til at blive udgivet. [3775104]
  • Problem: Mac (Network Shared Review): Kan ikke skabe forbindelse til review-serveren, hvis du allerede er logget ind på serveren via Finder

Sammenlign

• Problem: Ydeevne ved scroll og loading af Sammenlign anmærkninger i Sammenlign RHP synes det langsomt, når diff tæller >= 1000. [4257018]

Design en ny side ved hjælp af Adobe Express

• Problem: Størrelsen på den indsatte skabelon vil altid matche den første sides størrelse. [4360386]
  • Problem: Indstillingen Design en ny side er ikke aktiveret/vises ikke for gennemgangsfiler. [4356801]
  • Problem: Knappen til skabelonredigering på et PDF-dokument er aktiveret, indtil dokumentet er gemt. [4356931]

Rediger indhold på siden

• Problem: Arabisk er beskadiget, når man begynder at redigere eksisterende tekst i traditionel arabisk. [3230928]
  • Problem: Funktionen Find virker ikke, når de virtuelle afgrænsningsrammer vises. [3912950]

Elementer

• Problem: Indstillingsmulighederne i kontekstmenuen mangler, hvis Acrobat af- og geninstalleres (når ContextMenuShim.dll indlæses af Explorer.exe), uden at computeren genstartes. [3951563]

Udfyld og underskriv

• Problem: Kan ikke scrolle på en touch-enhed via svip- eller scroll-handling. [4241832]

Formularer

• Problem: Felter fra rullemenuen placeres ikke i formularen via tastaturet, når størrelsen på programmet ændres. [4313777]

Installationsprogrammer

• Problem: Når Acrobat installeres, vises en dialogboks med fejlen "Kildefil findes ikke", når installationsfilen hentes til en sti med lokale tegn. [3944357]
  • Problem: (Citrix): Der forekommer fejl, når der startes en delt korrekturlæsning på en PDF-fil, som ligger på kundens drev. [3945035]

Licenser

• Problem: Acrobats loginskærm viser en besked ved første start for at opdatere Windows og relaterede apps, når du logger på Windows med en konto, der ikke er administrator. [4326977]
  • Problem: Acrobats loginskærm viser en besked ved første start for at opdatere Windows og relaterede apps, når du aktiverer Acrobats sandkasse i et virtuelt miljø. [4313009]

Multimedier

• Problem: Multimediefiler vises forvrænget. [4299726]
  • Problem: [Acrobat 2015] Acrobat stopper med at svare under afspilningen af en lydfil. [4304937]

Notifikationer

• Problem: Hvis fjernadgang til login bliver blokeret. [4257567]
  • Problem: Push-meddelelser modtages ikke fra Windows Notification Service, når en maskine er på et virtuelt privat netværk. [4259268]

Organiser sider

• Problem: "Intern serverfejl" eller "Kunne ikke hente" vises, når du indsætter en skabelon i en PDF. [4352412]
  • Problem: Adobe Express viser en grå indlæsningsskærm og udløber, når du klikker på muligheden Indsæt fra skabelon. [4350095]
  • Problem: Adobe Express-session udløber og giver en loginfejl, når du klikker på muligheden Indsæt fra skabelon [4352809]

Funktionalitet

• Problem: [Kun Windows 11] Mindre ydeevneforringelse, når applikationen startes første gang. [4337296]

PDFMaker

• Problem: Funktionen til oprettelse af PDF'er kan ikke konvertere en bestemt xlsx-fil. [4286880]
  • Problem: Office-filer kan ikke konverteres til PDF med Acrobat PDFMakers i AppV-miljøet (Application Virtualization). [4399202]

Porteføljer

• Problem: [Mojave 10.14] Oprettelse af PDF fra porteføljen viser ikke tildelingsadgangsdialog. [4258939]
  • Problem: Valgmuligheden "Rediger værdi" vises ikke, når felterne "Navn" eller "Beskrivelse" redigeres. Gælder for filer i porteføljen, som vises i tilstanden Layout. [3936110]
  • Problem: Menuerne "Fortryd" og "Annuller Fortryd" er deaktiveret under oprettelsen af en portefølje. [3935194]
    Midlertidig løsning: Scrol igennem listen med søgeresultater for at se dem.
  • Problem: TILGÆNGELIGHED: I vinduet til forhåndsvisning forsvinder tekst, når temaerne i ikke-PDF-filer er sat til at have høj kontrast. [3943905]
    Løsning: Åbn filen i den oprindelige visning.
  • Problem: REGRESSION: Kan ikke omdøbe mapper i en portefølje. [3944795]

Udskrivning

• Problem: Nogle filer udskrives langsomt fra Acrobat Reader med PCL6-drivere. [4231904]

Bortredigering

• Problem: Periodisk: Der opstår en fejl ved lagring af en redigeret fil, når en eksisterende PDF-fil overskrives. [4299104]

Rendering

• Problem: Når der scrolles igennem dokumenter med sider i forskellige størrelser ved hjælp af pegefeltet, er scrollehastigheden al for hurtig. [4192009]

Sandbox

• Problem: Når en PDF-fil åbnes fra linket i et symbol via en sti med UNC, vises fejlmeddelelsen Adgang nægtet. [3844582]

Scan

• Problem: Regression: Forbedring virker ikke, når justeringer af niveauer foretages med scrollehjulet på musen. [3946845]
  • Problem: Mac: Når der tilføjes ændringer manuelt i ICA-vinduet under scanningen af et dokument, mislykkes scanningen. [3837850]

Sikkerhed

• Problem: Programmet går ned, når en AIP-beskyttet fil åbnes i beskyttet tilstand i Acrobat 2020 (Classic). [4309432]

SDK

• Problem: [Mac] Acrobat Pro-pluginnet VerifyURLs.acroplugin tilgængelig i Acrobat SDK er ikke kompatibel med Acrobat. [4220775]

Søg/find

• Problem: Cloud-søgning viser forkerte resultater under afsnittet Forslag på listen til automatisk udfyldning i søgeværktøjet. [4302136]
  • Problem: Acrobat går ned under lukning af et dokument, hvis der er ventende kald fra cloud-søgningen. [4302145]
  • Problem: Udvidet søgning kører meget langsomt i et dokument, som er åbnet fra skyen. [3955306]
  • Problem: Nye smartsøgefunktioner fungerer ikke i Safari-browseren (version 11.1.1). [4274231]
  • Problem: Der vises ikke forslag til autofuldførelse, hvis dokumentet er blevet forurenet og dialogboksen Find efterfølgende er blevet startet. [4273499]
  • Problem: Værktøjet Find er ikke tilgængeligt via VoiceOver. [4268019]
  • Problem: [Kun Windows] Acrobat kan ikke indlæse det associerede indeks af en PDF-fil. [4323902]
  • Problem: [Beskyttet tilstand: Til] Kan ikke indlæse BPDX-filen i Acrobat med Beskyttet tilstand slået TIL. [4325240]

Sikkerhed

• Problem: Udstederens brugervarsel mangler, og knappen Vis udsteders politik er deaktiveret for fanen Juridisk varsel i Certifikatfremviser. [4076640]
  • Problem: [EPV] Nedbrud ved underskrivelse med smartcard i Windows version 1809. [4286080]

Send mail

• Problem: Imens vinduet til Udkast er åbent i Outlook, kan andre vinduer i programmet ikke vises (når dette er åbnet via Send fil som vedhæftning). [3829341]

Integration af tjenester

• Problem: Reader: Fejlbesked om ikke-understøttet version vises ikke, når det forsøges at bruge onlinetjenester såsom Opret PDF og Eksportér PDF, og disse apps virker ikke. [4354383]
  • Problem: Når kompatibilitetstilstanden er aktiveret, husker Reader ikke loginoplysninger. [4210671]

Del

• Problem: Pakker med flere filer understøttes ikke længere og kan ikke åbnes i Acrobat. [4356642]

Signaturer

• Problem: Forkert deltagerstatus vises i fanen Til underskrivelse, hvis en af​deltagerne er afsenderen i Adobe Acrobat Sign-arbejdsforløbet. [4254101]
  • Problem: Lokalisering - Aktivitet vises på engelsk i stedet for produktsproget. [4241577]
  • Problem: Kan ikke signere en PDF digitalt i browseren, når Beskyttet tilstand er aktiveret i Acrobat Reader på Windows 10 version 20H2. [4325829]

Touch

• Problem: Skærmtastatur vises ikke i Touch-tilstand på Reader på grund af Beskyttet tilstand. [3658725]
  • Problem: Skærmtastatur deaktiveres i Windows 7, når brugeren har valgt et symbol fra paletten i Find eller Udvidet søgning. [3658729]

Samlet Del

• Problem: I Reader-sandbox-tilstand vises en advarselsdialogboks, når en bruger forsøger at sende en fil som en vedhæftet fil via Gmail for første gang. [4259385]

Brugergrænseflade

• Problem: Følgende registreringsdatabaser for IPM Feature-nedlukning deaktiverer ikke grænseflademuligheden i programmet [4005004]:
    • Indstilling af bDontShowMsgWhenViewingDoc til enten 0 eller 1 deaktiverer ikke "Indstillinger > Generelt > Vis ikke beskeder, mens der vises et dokument."
    • Indstilling af bShowMsgAtLaunch til enten 0 eller 1 deaktiverer ikke "Indstillinger > Generelt > Vis beskeder, når jeg åbner Reader (eller Acrobat)."
  • Problem: Apps åbner med Dokument som fokusområde. [3916088]
  • Problem: Browser: Værktøjslinjen vises i fuldskærm i IE, og PDF-filen vises ikke i fuldskærm. [3841401]
  • Problem: Tilpassede værktøjer: kommandoen "Udskriv sider" åbner ikke dialogboksen Udskriv. [3950298]
    Midlertidig løsning: Brug værktøjet Organiser sider i stedet for et brugertilpasset værktøj.
  • Problem: [macOS] Brugeren kan ikke scrolle vandret med Track-pad. [4220679]

Fremviser

• Problem: Når der bruges MergedTitleBar-MenuBar, ser Acrobat-vinduet til at få en ny ramme, når programvinduets størrelse ændres på en Surface Pro-enhed. [4285635]
  • Problem: Dialogboksen Min konto åbner ikke, når der klikkes på avatarikonet, hvis PDF-filen er blevet åbnet i Safari-browseren (version 11 eller ældre). [4301838]
  • Problem: [Samlet søgning] Cloud-ikonet og stjerneikonet overlapper hinanden. [4283567]
  • Problem: Mørkt tema: Farven på titellinjen skifter ikke til mørkegrå, når Acrobat startes, men skifter først, når fokus skiftes væk fra programmet, eller hvis programvinduet skaleres. [4284882]
  • Problem: Dokumentsporing fungerer muligvis ikke korrekt ved filer i andre formater end PDF og/eller filer i flere pakker, og hvis dit filindeks er på over 50 på fanen "Til visning". [4263930]
  • Problem: [Mac OS-10.13] Dialogboksen er sort i 2-3 sekunder. [4220296]
  • Problem: Forhåndsvisningen i Windows låser PDF-filen, så den ikke kan gemmes i Reader/Acrobat. [3942525]
  • Problem: Apps åbner med Dokument som fokusområde. [3858869]
  • Problem: Dialogbokse som Udskriv, Indstillinger, Sidehoved og Sidefod skaleres ikke dynamisk, når skaleringsfaktoren ændres. Disse dialogbokse skaleres, når de åbnes. [4221215]
  • Problem: Dialogboksen med egenskaber for formularfelter skaleres ikke dynamisk, når skaleringsfaktoren ændres. Dialogboksen skaleres, når Acrobat/Reader startes igen. [4220148]
  • Problem: Rullepanelerne bliver sorte, og der mangler skydeknapper ved nedskalering i Internet Explorer. [4221123]
  • Problem: Stjernemarkér/fjern stjerne fra gennemgangsfiler er ikke opdateret i grænsefladen. [4323818]

Web Capture

• Problem: Der opstår en filkonverteringsfejl i Firefox-udvidelsen på Mac-computere, hvis Reader installeres eller opdateres efter Acrobat. [4302185]
  • Problem: [Win10][IE]: Tilføj/Tilføj til eksisterende PDF slår tilfældigt i EPM. [4097146]
  • Problem: [macOS 10.14] FF Web Capture virker ikke, hvis en bruger har valgt "Tillad ikke" i tilladelsesdialogboksen. [4254844]
  • Problem: Chrome-udvidelsen husker ikke den valgte brugergrænsefladeindstilling (specifik for Chrome ver. 84 og nyere). [4308815]
  • Problem: [Acrobat 2015] Chrome-udvidelsen deaktiveres på websider på andre sprog end engelsk. [4307202]
  • Problem: [Acrobat 2015] Visse funktioner i Web Capture-genvejsmenuen mangler, når websider åbnes i Chrome. [4307201]

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online