Problem med PDF-konvertering i Outlook 2007 efter opdateringen af Acrobat DC fra den 11. oktober

Problemet forekommer med Acrobat DC og Acrobat 2015 (udgaven fra oktober).

Problem

PDFMaker fungerer ikke med Outlook 2007. Funktionen Konvertér til Adobe PDF går i stå, når en e-mail konverteres til PDF.

Løsning

Problemet er løst i den rettelse til Acrobat DC, der blev udgivet den 3. november 2016. Denne opdatering anvendes automatisk på alle eksisterende installationer af Acrobat DC. Du kan også starte Acrobat eller Reader DC og vælge Hjælp > Søg efter opdateringer for at sikre dig, at du har den nyeste rettelse.

Oplysninger om udgaven: Produktbemærkninger | Adobe Acrobat DC, Acrobat Reader DC | Opdatering, 3. november 2016