Acrobat Pro, Acrobat Pro Extended og Acrobat 3D (version 8): Du kan udskrive et PDF-farvedokument i gråtoner (også kaldet gråtoneskala eller sammensat grå). I Windows-versioner kan du også vælge at udskrive alle andre farver en hvid som ren sort i stedet for i gråtoner.

Reader og Acrobat Standard: Reader og Acrobat Standard har ikke en sort/hvid-udskrivningsfunktion. Mange farveprintere har imidlertid denne indstilling i dialogboksen Egenskaber (tilgængelig fra dialogboksen Udskriv).

Udskriv farve som gråtoner (Acrobat Pro, Pro Extended og 3D Version 8)

1. Vælg Filer > Udskriv.

2. Klik på Avanceret nederst i dialogboksen Udskriv.

Dialogboksen Avanceret udskrivning
  3. Vælg Sammensat grå i menuen Farve.

4. Klik på OK.
  5. Klik på OK eller Udskriv i dialogboksen Udskriv.

Udskriv farver som sort (kun Acrobat Pro, Pro Extended og 3D version 8 | kun Windows)

I Windows kan du udskrive alle ikke-hvide farver i PDF-dokumentet som sort, så du får en enkel udskrift i sort. Udskrivning med sort er praktisk til at udskrive PDF-dokumenter, der kun indeholder tekst, eller til at udskrive tekniske tegninger, der har linjer i svage farver.

1. Vælg Filer > Udskriv.

2. Vælg Udskriv farve som sort. Dette udskriver farver som ren sort – ikke i gråtoner.

Vælg Udskriv farve som sort

Bemærk: Hvis afkrydsningsfeltet er udtonet, skal du klikke på Avanceret. Sørg for, at Acrobat-standard er valgt i menuen Indstillinger i dialogboksen Avanceret udskriftsopsætning.

3. Klik på OK for at udskrive.