Udskriv plakater og bannere ved hjælp af Acrobat

Du kan udskrive dokumenter i store formater, f.eks. plakater eller bannere, ved at dele siden i flere ark papir (dette kaldes "Opdeling af sider"). Indstillingen Opdeling af sider beregner, hvor mange ark papir der skal bruges. Du kan tilpasse størrelsen af originalen, så den på bedst mulig vis passer papiret, og angive, hvor meget "fliserne" skal overlappe. Derefter kan du sætte felterne sammen.

1. I Acrobat eller Acrobat Reader skal du vælge menuen hamburger   (Windows) Fil menu (macOS) > Udskriv.

2. Vælg Plakat i afsnittet Sidestørrelse og -håndtering i dialogboksen Udskriv.

3. Angiv følgende indstillinger efter behov:

• Fliseinddelt skalering- Skalerer siderne i det forhold, du angiver.
    • Overlap- Bestemmer, hvor meget hver enkelt file overlapper tilstødende fliser.
    • Skæremærker- Tilføjer mærker på hver side for at hjælpe dig med at beskære overlappet.
    • Etiketter- Tilføjer filnavnet og sidetallet på hver "flise".
    • Inddel kun store sider-Inddel kun sider, der er større end papiret.

4. Vælg Udskriv.

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online