Du kan udskrive et dokument i stort format, f.eks. en plakat eller et banner, ved at opdele siden på flere ark papir (kaldet "fliser"). Fliseindstillingen beregner hvor mange ark, der er brug for. Du kan justere størrelsen af originalen, så den passer bedst til papiret, og angive hvor meget hver "flise" overlapper. Derefter kan du sætte fliserne sammen.

Adobe Reader 9 eller ældre: Adobe Reader 9 eller ældre har ikke fliseindstillingen.

1. Vælg Filer > Udskriv.

2. Vælg en af følgende indstillinger i popup-menuen Sideskalering:

• Inddel store sider Inddel kun sider, der er større end papiret.
    • Inddel alle sider Inddel alle sider i PDF-filen.

Bemærk:

Hvis inddelingsindstillingen ikke findes i menuen, skal du kontrollere, at følgende indstillinger ikke er valgt i dialogboksen Avanceret udskrivning: Udskriv som billede eller Kun for Acrobat, Separationer eller In-RIP-separationer. Kontroller også din version af Reader. Reader 9 understøtter ikke inddeling.

3. Angiv følgende indstillinger efter behov:

• Fliseinddelt skalering Skalerer siderne i det forhold, du angiver.
    • Overlap Bestemmer, hvor meget hver flise overlapper tilstødende fliser.
    • Skæremærker Tilføjer mærker på hver side for at hjælpe dig med at beskære overlappet.
    • Etiketter Tilføjer filnavnet og sidenummeret på hver "flise".
    Sideskaleringsmuligheder
    Skalerede sider
  4. Klik på OK eller Udskriv.