Der udskrives langsomt fra Acrobat Reader efter opgradering til 18.009.20050.254034

Problem: Langsom udskrivning i Acrobat Reader

Nogle filer udskrives langsomt fra Acrobat Reader med PCL6-drivere.

Løsning: Tilføj eller rediger en post i registreringsdatabasen

Du kan løse problemet ved at tilføje eller ændre posten i registreringsdatabasen som foreslået i nedenstående trin.

Forsigtig:

Nedenstående løsninger omfatter redigering af Windows-registreringsdatabasen. Adobe yder ikke support på problemer forårsagede af utilsigtet ændring af registreringsdatabasen der indeholder vigtige oplysninger om dit systems hardware og software. Inden du ændrer i registreringsdatabasen, bør du oprette en sikkerhedskopi af denne. Du kan finde yderligere oplysninger om registreringsdatabasen i dokumentationen til eller ved at kontakte Microsoft.

1.  Tryk på tasterne Windows + R for at åbne kommandolinjevinduet Kør.

2. Skriv regedit i feltet Åbn, og klik på OK.

3. Find følgende placering i registreringseditoren:

• På en 32-bit computer: HKLM\SOFTWARE\Adobe\Acrobat Reader\DC\FeatureState
    • På en 64-bit computer: HKLM\SOFTWARE\Wow6432Node\Adobe\Acrobat Reader\DC\FeatureState

Hvis nøglen FeatureState ikke findes, skal du oprette den.

4. I FeatureState skal du oprette en ny DWORD-nøgle og give den navnet 4033257.

5. Angiv værdien 0 for nøglen 4033257.

6.  Luk registreringseditoren.

Nu er problemet løst. Prøv at udskrive et dokument fra Acrobat Reader til en printer, der bruger en PCL6-driver, og kontrollér resultatet.