Acrobat DC kan ikke afinstalleres via Creative Cloud-skrivebordsappen på Mac OS

Hvis du har installeret Acrobat DC (udgivet april 2015) på Mac OS via Adobe Creative Cloud-skrivebordsappen, fungerer appens Afinstaller-funktion ikke.

Løsning

Du skal gøre følgende for at afinstallere Acrobat DC og fjerne Acrobat DC-posten fra appen:

1. Afinstaller Acrobat DC ved hjælp af Afinstallation af Acrobat via /Applications/Adobe Acrobat DC/Acrobat Uninstaller.app.

Afinstallation af Acrobat
  2. I Creative Cloud-appen til skrivebordet skal du vælge Afinstaller for Acrobat DC i afsnittet Apps. Acrobat DC-posten er fjernet fra appen.

Funktionen Afinstaller i Creative Cloud-skrivebordsappen