Adobe anbefaler, at du opdaterer til den nyeste version, så du kan få gavn af sikkerheds- og stabilitetsforbedringerne. Opdateringer installeres som beskrevet nedenfor.

Læs mere om den nyeste version i Produktbemærkninger.

Bemærk:

Hvis du er ved at installere Acrobat DC-abonnement eller -prøveversion og har valgt at beholde Acrobat XI på computeren, skal du følge vejledningen nedenfor, når du har installeret Acrobat DC.

Opdater Adobe Acrobat manuelt

Du kan opdatere Adobe Acrobat til den nyeste version manuelt ved at gå ind i menuen Hjælp > Søg efter opdateringer.

Fremgangsmåde til manuel opdatering af Acrobat i Windows

1. Åbn Acrobat, og gå ind i Hjælp > Søg efter opdateringer.

Hjælp > Søg efter opdateringer
  2. Hvis der er en opdatering til rådighed, vil du kunne få nedenstående meddelelse. Klik på Download.

Klik på Download
  3. Opdateringen overføres i baggrunden. Når overførslen er færdig, bliver du muligvis bedt om at lukke Acrobat som vist nedenfor. Luk Acrobat, og klik på Prøv igen.

Luk det program, der er i brug, og prøv igen

Bemærk:

Hvis vinduet Brugeradgangskontrol vises, skal du klikke på Ja.

4. Når opdateringsprocessen er færdig, får du en meddelelse om, at opdateringen er blevet installeret. Klik på Luk.

Opdateringen er udført

Fremgangsmåde til manuel opdatering af Acrobat på Mac-computer

1. Åbn Acrobat, og gå ind i Hjælp > Søg efter opdateringer.

Kontrollér, om der er opdateringer
  2. Hvis der er en opdatering til rådighed, vil du kunne få nedenstående meddelelse. Klik på Ja for at starte opdateringen.

Acrobat-opdateringsprogram
  3. Når opdateringsprocessen er færdig, får du en meddelelse om, at opdateringen er blevet installeret. Klik på OK.

Opdateringen er udført