Generelt fungerer Acrobat på samme måde i Windows og Mac OS. Der er nogle få undtagelser, som er angivet i Hjælp. Du skal desuden være opmærksom på følgende forskelle:

Almindelige tastaturfunktioner

Windows

Mac OS

Højreklik

Ctrl-klik

Alt

Indstilling

Ctrl+[tegn]

Kommando+[tegn]

Ctrl-klik

Indstilling-klik

Ctrl-træk

Indstilling-træk

Denne computer

[disknavn]

Windows Explorer

Finder

Åbn dialogboksen Indstillinger

Du kan åbne dialogboksen Indstillinger i Mac OS ved at vælge Acrobat Pro DC > Indstillinger.

Udvide en indlejret liste

Elementer, f.eks. bogmærker, vises nogle gange på indlejrede lister, som kan udvides eller skjules. Du kan udvide listen i Mac OS ved at klikke på trekanten. der peger mod højre, til venstre for ikonet. Klik på den trekant, der peger nedad, for at skjule listen. Hvis du vil udvide eller skjule alle elementer på en liste med flere niveauer, skal du holde Alternativ nede, mens du klikker på trekanten.