Rens dokumentfotos for at fjerne baggrunde og justere perspektivet.

Rens billeder, der er taget med et mobilkamera

Funktionen Gør kamerabilleder bedre er med til at rense billeder, der er taget med et smartphone-kamera. Med denne funktion kan du klikke på fotos af et dokument på dine mobilenheder og derefter få en flot, tydelig og lille PDF-fil. Den løser dit behov for ad-hoc-scanning uden at bruge en standardscanner.

Billeder, der tages med en mobilenhed, har ofte følgende problemer:

• Forkerte perspektiver
  • Område uden for grænserne
  • Skygger
  • Inkonsekvent belysning

Funktionen løser alle disse problemer til nogen grad og giver dig en PDF med flot udseende.

Sådan forbedres et kamerabillede

1. Åbn dokumentets foto eller billede i Acrobat DC.

2. Vælg Værktøjer > Gør scanninger bedre.

3. I værktøjslinjen skal du klikke på Gør bedre og derefter vælge Kamerabillede.

4. Der er flere indstillinger og instruktioner i den anden værktøjslinje. Om nødvendigt kan du justere sidegrænserne ved at bruge den blå cirkel i fotoets hjørner. Klik på Gør side bedre.

5. Billedet forbedres, og der vises en PDF af billeder. Du kan justere standardniveauet for forbedring ved at bruge skydeknappen i den anden værktøjslinje.

6. Gem PDF-filen.