Se, hvordan du nemt konverterer PDF til JPG med Adobe Acrobat.

Har du ikke Acrobat? Prøv Acrobat gratis.

Sådan konverterer du PDF til JPG:

  1. Åbn PDF-filen i Acrobat.

  2. Vælg værktøjet Eksportér PDF i den højre rude.

  3. Vælg Billede som dit eksportformat, og vælg derefter JPEG.

    Konverter PDF til JPG
  4. Klik på Eksportér. Dialogboksen Gem som vises.

  5. Vælg den placering, hvor du vil gemme filen, og klik derefter på Gem.
    Hver side i PDF'en gemmes som separate JPEG-filer.

Dette arbejde har licens under en Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Opslag på Twitter™ og Facebook er ikke omfattet af vilkårene for Creative Commons.

Juridiske meddelelser   |   Politik for beskyttelse af personlige oplysninger online