Se, hvordan du nemt konverterer PDF'er til Word-dokumenter med Adobe Acrobat.

Har du ikke Acrobat? Prøv Acrobat gratis.

Sådan konverterer du PDF til Word:

  1. Åbn PDF-filen i Acrobat.

  2. Vælg værktøjet Eksportér PDF i den højre rude.

  3. Vælg Microsoft Word som dit eksportformat, og vælg derefter Word-dokument.

    Konverter PDF til Word
  4. Klik på Eksportér. Dialogboksen Gem som vises.

  5. Vælg den placering, hvor du vil gemme filen, og klik derefter på Gem.

Dette arbejde har licens under en Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Opslag på Twitter™ og Facebook er ikke omfattet af vilkårene for Creative Commons.

Juridiske meddelelser   |   Politik for beskyttelse af personlige oplysninger online