Der findes mange forskellige måder du kan sælge dit digitale indhold på gennem app-butikker, lige fra et engangssalg af en enkelt version af en fremviser til en vedvarende abonnementsmodel. De tilgængelige indstillinger varierer afhængigt af, hvilken version du har.

Du kan oprette og sælge digitalt indhold ved hjælp af understøttede markedspladser, såsom Apple App Store, Google Play Store og Windows Store.

Videoselvstudium

Videoselvstudium
<a href="http://tv.adobe.com/watch/learn-digital-publishing-suite/digital-publishing-selling-your-content/">Salg af dit Digital Publishing-indhold (på engelsk)</a>
Colin Fleming

Relaterede artikler

Formål:

Gå hertil:

Om de forskellige typer af fremviser-apps

Typer af brugerdefinerede fremviser-apps

Opret folioer til mobile enheder i forskellige størrelser

Oprettelse af dokumenter til flere enheder

Oprettelse af foliogengivelser

Opret en brugerdefineret fremviser-app, der skal sendes til en butik

DPS App Builder

Opret et firmasigneret iPad-program, der kun er beregnet til intern distribution

Oprettelse af en firmasigneret iPad-fremviser-app

Tilbyd gratis indhold for at fremme salget eller opmuntre til at tegne abonnement Metoder til at tilbyde gratis indhold (måske på engelsk)