Fejlfinding og hjælp

Udrulning

Hvordan planlægger jeg udrulningen?

Hvis du planlægger en Acrobat DC-installation, bør du bruge lidt tid til at overveje, hvordan udrulningen og styringen af programmer, lagring og tjenester skal foregå.

Hvordan opretter jeg brugeridentiteter?

Adobe bruger et underliggende system til identitetsstyring til at godkende og give tilladelse til brugere. Du skal planlægge og derefter oprette brugeridentitet baseret på dine virksomhedskrav.

Hvordan administrerer jeg brugere og produkter?

Brugerstyring gør det muligt at oprette, søge efter, opdatere og fjerne brugerkonti. Disse brugerkonti giver slutbrugere i din organisation brugsret til Adobe-produkter og -tjenester.

Din organisation køber Adobe-virksomhedsplaner, der giver adgang til forskellige Adobe-produkter og -tjenester, der kan omfatte Document Cloud-produkter. Få flere oplysninger om, hvordan du finjusterer brugen af disse planer og tjenester.

Hvordan udruller jeg apps og opdateringer?

Du kan ud fra de pakker, du opretter, bestemme, hvilke apps og tjenester der skal udrulles for dine brugere. Disse pakker kan derefter udrulles på brugernes computere i din organisation. Du kan endda udføre uovervågede og brugertilpassede installationer, hvor dine brugere ikke skal gøre noget under installationen.

Almindelige problemer

Hvorfor knyttes et abonnement ved tildeling ikke automatisk til en bruger, der i øjeblikket er logget ind?

Problemet løses som regel ved at logge ud og logge ind igen. Få flere tip om løsning af problemer i forbindelse med Adobe ID- eller Enterprise ID-abonnementstildelinger.

Hvorfor går min licens tilbage til testversionen, når jeg accepterer en større Document Cloud-opdatering?

I miljøer, hvor Document Cloud er blevet udrullet med en serialiseret pakke, kan en licensfejl forekomme, der resulterer i, at programmer vises som testversioner. Problemet løses som regel ved at serialisere den berørte arbejdsstation igen.

Hvorfor bliver jeg bedt om at angive et serienummer eller Adobe ID?

Der er nogle grunde til, hvorfor dette kan ske:

• Du kan have installeret den forkerte version af Acrobat DC.
  • Der kan være forkerte eller manglende oplysninger i din Acrobat DC-abonnementskonto.
  • Din computer kan muligvis ikke få forbindelse til Adobes aktiveringsservere.

Find ud af, hvordan du fejlfinder disse problemer og får Acrobat DC op at køre igen.

Hvorfor har administratorer ikke rettigheder til at administrere Adobe Sign?

For at kunne administrere Adobe Sign for din organisation, skal en bruger have Adobe Sign-administratorrettigheder. Brugeren skal også medtages i brugergruppen for konfiguration af produktplaner. Du kan administrere den funktionelle adfærd i Adobe Sign-tjenester ved at vælge flere administratorer ved hjælp af Admin Console.