Løs fejl med testversion og udløb af licens

Vil du installere et produkt, men bliver spurgt af Creative Cloud-computerappen, om du vil prøve eller købe, selvom du allerede har et aktivt abonnement? Lær, hvordan du kan løse dette problem.

Problemet løses normalt ved at logge ud og logge ind igen.

Testprompt

Bemærk:

For at forstå spørgsmål vedrørende testversioner af Creative Cloud for teams kan du læse, hvordan du kan komme i gang og få adgang til Creative Cloud-apps.

• "xx dage tilbage af din Creative Cloud for teams-testversion."
  • "Din Creative Cloud for teams-testversion er udløbet."

Fejlfindingstrin for teams og virksomhedsbrugere

Prøv følgende løsninger i den angivne rækkefølge for at løse fejlen med testversion eller udløbet licens. Fortsæt, indtil problemet er løst.

Løsning 1: Log ud, og log ind igen.

Log af

1. Start Creative Cloud-computerappen. Klik på profilikonet i øverste højre hjørne af appen, og klik på Log ud.
  2. Log ind igen med den konto eller profil, der er knyttet til dit abonnement. Få mere at vide.

Løsning 2: Log ind med en anden profil

Log af

Adobe-profiler oprettes, når du har flere Adobe-planer (herunder mindst én virksomhedsplan), der er tilknyttet den samme e-mailadresse. Hvis du vælger en profil, der ikke har licenserne, får du vist en testversionbesked.

1. Start Creative Cloud-computerappen. Klik på profilikonet i øverste højre hjørne af appen, og klik på Log ud.
  2. Log ind igen med den profil, der er knyttet til dit abonnement. Få mere at vide om administration af Adobe-profiler.

Løsning 3: Start produktet fra Creative Cloud-computerappen.

Start produktet fra Creative Cloud-computerappen

1. Afslut den Adobe-app, hvor spørgsmålet om testversionen vises. Vælg Afslut i menuen Filer.
  2. Start appen fra Creative Cloud-computerappen.

Løsning 4: Fjern Adobe-relaterede poster fra værtsfilen.

Hvis operativsystemets værtsfil er forkert konfigureret (værtsfiler knytter værtsnavne til IP-adresser), kan din computer have problemer med at oprette forbindelse til Adobes licensservere.

Du kan løse problemet ved at fjerne Adobe-relaterede poster fra værtsfilen. Få mere at vide.

Hvis du ikke har administratorrettigheder på din computer, skal du kontakte it-administratoren, den interne helpdesk eller det tekniske supportteam.

Fjern Adobe-relaterede poster fra værtsfilen

Løsning 5: Ryd licensoplysningerne fra cachelageret.

1. Omdøb SLCache-mappen til SLCache-old:
    • Windows: \Programmer (x86)\Common Files\Adobe
    • macOS: System/Library/Application Support/Adobe
  2. Start en Adobe-app.
    • For Windows skal du højreklikke på Creative Cloud-produktet og klikke på Kør som administrator.
    • For macOS skal du gå til mappen Programmer og dobbeltklikke på produktet.

Hvis du ikke har administratorrettigheder på din computer, skal du kontakte it-administratoren, den interne helpdesk eller det tekniske supportteam.

Omdøb SLCache-mappen

Løsning 6: Slet loginoplysningerne.

Beskadigede loginoplysninger kan sidde fast i vores databasefiler. For at rydde op skal du afslutte alle Adobe-apps og slette filen opm.db.

• Windows: \Brugere\<brugernavn>
    \AppData\Local\Adobe\OOBE
  • macOS: /Users/<brugernavn>/Library/Application Support/Adobe/OOBE

Hvis du ikke kan slette filen, skal du genstarte computeren, afslutte Creative Cloud-computerappen og derefter prøve igen.

Start Creative Cloud-computerappen, når filen er slettet, og log ind igen ved hjælp af virksomheds- eller skolekontoen.

Hvis du ikke har administratorrettigheder på din computer, skal du kontakte it-administratoren, den interne helpdesk eller det tekniske supportteam.

Slet filen opm.db

Løsning 7: Slet licensoplysningerne.

Beskadigede licensoplysninger kan sidde fast i vores databasefiler. For at rydde op skal du afslutte Creative Cloud-computerappen og omdøbe SLStore-mappen til SLStore-old.

• Windows: \ProgramData\Adobe\SLStore
  • macOS: /Library/Application Support/Adobe/SLStore

Start Creative Cloud-computerappen, når mappen er omdøbt, og log ind igen ved hjælp af virksomheds- eller skolekontoen.

Hvis du ikke har administratorrettigheder på din computer, skal du kontakte it-administratoren, den interne helpdesk eller det tekniske supportteam.

Slet licensoplysningerne

Hvis ovenstående trin ikke løser fejlene med testversion eller udløbet licens, kan du logge ind på din Adobe-konto, gå til dine planer og klikke på Vis alle på den specifikke plan. Kontakt din administrator, og foreslå at udføre nedenstående trin. Få mere at vide om, hvordan du kontakter din administrator.

Fejlfindingstrin for teams- og virksomhedsadministratorer

Som administrator skal du føje brugere til relevante produkter (til teams) eller produktprofiler (til virksomheder) for at give dem adgang til Adobe-apps og -tjenester.

Hvis du får en fejl med testversion eller udløbet licens, når du har udført fejlfindingstrinnene, kan du prøve disse trin i den angivne rækkefølge.

Løsning 1: Sørg for, at licensen er tildelt korrekt (kun licenser til navngivne brugere).

Kontrollér brugerens e-mailadresse og de tildelte produkter. Få mere at vide om, hvordan du kan tilføje/fjerne brugere og tildele licenser til brugere.

Brugeroplysninger

Løsning 2: Tillad adgang til relevante netværksslutpunkter.

Sørg for, at du har tilladt adgang til relevante netværksslutpunkter i dit miljø. Du kan finde en detaljeret liste over netværksslutpunkter, som du skal tillade, under Adobe Creative Cloud-netværksslutpunkter.

Tilladelseslistede relevante netværksendepunkter

Løsning 3: Kontrollér dine proxyindstillinger.

Hvis du har et proxyservermiljø, skal du kontrollere dine proxyindstillinger. Der er flere oplysninger under Proxy-understøttelse for Creative Cloud-apps.

Kontrollér dine proxyindstillinger

Løsning 4: Kontrollér dine firewall- og antivirusindstillinger.

Kontrollér dine firewall- og antivirusindstillinger. Du finder flere oplysninger under Fejlfinding af problemer med download og installation af Creative Cloud.

Kontrollér dine firewall- og antivirusindstillinger

Hvis problemet stadig ikke er løst, kan du gå til Adobe Admin Console > Support for at kontakte Adobe Kundepleje. Få mere at vide.

Deltag i samtalen

Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger om de emner, begreber eller procedurer, der er beskrevet i denne artikel, kan du deltage i diskussionen.

Deltag nu.