Fejlfinding og hjælp

Udrulning

Hvordan planlægger jeg Creative Cloud for enterprise-udrulning?

Hvis du planlægger en Creative Cloud-installation, bør du bruge lidt tid på at overveje, hvordan udrulningen og styringen af programmer, lagring og tjenester skal foregå.

Hvordan opretter jeg brugeridentiteter?

Adobe bruger et underliggende system til identitetsstyring til at godkende og give tilladelse til brugere. Du skal planlægge og derefter oprette brugeridentitet baseret på dine virksomhedskrav.

Hvordan administrerer jeg brugere og produkter?

Brugerstyring gør det muligt at oprette, søge efter, opdatere og fjerne brugerkonti. Disse brugerkonti giver slutbrugere i din organisation brugsret til Adobe-produkter og -tjenester.

Din organisation køber Adobe-virksomhedsplaner, der giver adgang til forskellige Adobe-produkter og -tjenester, der kan omfatte Creative Cloud-produkter. Få flere oplysninger om, hvordan du finjusterer brugen af disse planer og tjenester.

Hvordan udruller jeg apps og opdateringer?

Du kan ud fra de pakker, du opretter, bestemme hvilke apps og tjenester, der skal udrulles for dine brugere. Disse pakker kan derefter udrulles på brugernes computere i din organisation. Du kan endda udføre uovervågede og brugertilpassede installationer, hvor dine brugere ikke skal gøre noget under installationen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er inkluderet i Adobe Creative Cloud for enterprise?

Din Creative Cloud for enterprise-konto omfatter kreative apps som Photoshop og InDesign, CreativeSync til intelligent synkronisering af dine aktiver, kreative ressourcer som Adobe Stock og Adobe Fonts, udgivelse af mobilapps og Enterprise Security for dine immaterielle rettigheder og dit kreative indhold. Få mere at vide om Creative Cloud for enterprise.

Hvor kan jeg finde oplysninger om navngiven udrulning med Creative Cloud for enterprise?

Se denne video om udrulning af Creative Cloud for enterprise og få et overblik over installationsressourcer for licenser til virksomheder, uddannelsesinstitutioner og det offentlige.

Hvor kan jeg få mere at vide om Adobe Provisioning Toolkit?

Adobe Provisioning Toolkit Enterprise Edition er et kommandolinjeværktøj til understøttede platforme, der hjælper dig med at spore og administrere serialiseringen af Adobe®-produkter. Find ud af, hvordan du kan downloade det og bruge det til at administrere din Enterprise-licens.

Hvor kan jeg finde flere oplysninger om Creative Cloud for enterprise?

Se flere ofte stillede spørgsmål i Ofte stillede spørgsmål om Creative Cloud for enterprise..

Almindelige problemer

Hvorfor får jeg Fejl 190, når jeg forsøger at installere pakker?

Installationen af en pakke, der indeholder Project Felix, fejler på computere, der ikke kører Windows 10, fordi den ikke opfylder de mindste systemkrav.

Hvorfor vises der en "Konfigurationsfejl 16", når jeg starter et Creative Cloud-program?

Denne fejl opstår som regel, hvis en bruger ikke har de nødvendige rettigheder på den computer, hvor programmet kører. Følg vejledningen til operativsystemet for at angive tilladelser til Adobe PCD- og SLStore-mapperne.

Hvorfor knyttes et abonnement ved tildeling ikke automatisk til en bruger, der i øjeblikket er logget ind?

Tildeling af et abonnement til et Adobe ID eller Enterprise ID knytter ikke automatisk abonnementet til maskiner, der i øjeblikket er logget ind. Problemet løses som regel ved at logge ud og logge ind igen.

Hvorfor går min licens tilbage til testversionen, når jeg accepterer en større Creative Cloud-opdatering?

I miljøer, hvor Creative Cloud er blevet udrullet med en serialiseret pakke, kan en licensfejl forekomme, der resulterer i, at programmer vises som testversioner. Problemet løses som regel ved at serialisere den berørte arbejdsstation igen.