Hvis du har købt planer separat eller i kombination med andre planer, der inkluderer Adobe Sign – Enterprise or Adobe Sign – Business Document, kan du bruge Adobe Admin Console til at administrere brugere (og deres identiteter), produkter og rettigheder, der er knyttet til brugerne og produkterne. Du kan også tildele flere administratorer, der kan hjælpe med at administrere din organisation eller den funktionelle virkemåde af Document Cloud-produkter og -tjenester. Du kan f.eks. tildele en specifik funktionsadministrator, der skal administrere virkemåden af Adobe Sign. Du kan finde flere oplysninger i Styring af administratorer.

Introduktion

For at kunne administrere og konfigurere Adobe Sign-funktioner for din organisation skal en bruger være blevet tildelt både systemadministratorrollen og en Adobe Sign-licens i Admin Console. Dette trin er nødvendigt for at oprette den første Sign-kontoadministrator.

1. I Admin Console skal du gå til Brugere.

På siden Brugere vises en liste over brugere i din organisation.

2. Klik på brugernavnet for at se oplysningerne for denne bruger.

3. Kontrollér, at produktprofilen, der omfatter Adobe Sign, vises i sektionen Produkter, og at brugeren er systemadministrator.

Brugeroplysninger
  4. Gå til Produkter for at kontrollere, at brugeren i medtaget i den produktprofil, der omfatter Adobe Sign.

Sidepanelet viser en liste over alle de Adobe-produktplaner, som du er administrator for.

5. Vælg det ønskede Document Cloud-produkt.

Her vises alle de produktprofiler, der er knyttet til produktet.

6. Klik på Oplysninger for at kontrollere, at tjenesten Adobe Sign er aktiveret på produktprofilen og se de inkluderede tjenester.

Inkluderede tjenester
  7. Du kan få vist oplysninger om en produktprofil ved at klikke på navnet.

Der vises en liste over brugere, der er inkluderet i produktprofilen.

8. Kontrollér, at den bruger, som skal administrere Adobe Sign for din organisation, er anført på listen.

Administrationsadgang til Adobe Sign

Du kan få adgang til administration af Adobe Sign på to måder:

• Gå til Oversigt i Admin Console. Klik på Administrer Adobe Sign fra Adobe Sign-administrationskortet.

Der åbnes en ny browserfane, og du er automatisk logget ind på Adobe Sign-administrationskonsollen.

Adobe Sign

I en ny browserfane sendes du til Adobe Sign-administration.

• Gå til Adobe Sign-administration for at logge ind med dine administratorlegitimationsoplysninger.

Tilføj Adobe Sign-administratorer

Der er to måder at tilføje Adobe Sign-administratorer på.

1. Giv brugeren en Adobe Sign-licens. Giv desuden brugeren systemadministratorrettigheder som beskrevet i trinnene i afsnittet Introduktion.
  2. Brug Adobe Sign-administrationsportalen, og følg vejledningen nedenfor:
  1. Gå til Brugerliste i Adobe Sign, der viser en komplet liste over brugere, der er inkluderet i brugsretten til produktet.

2. Vælg en bruger, og klik derefter på Rediger bruger.

3. Aktiver eller deaktiver kontoens administrator eller produktets administratorindstillinger.

4. Klik på Gem.

Vælg Rediger bruger, og klik derefter på Gem

Tilbagekaldelse af Adobe Sign-administratorrettigheder

Hvis en Adobe Sign-administrator har modtaget administratorrettigheder via Adobe Admin Console, kan du benytte en af følgende fremgangsmåder for at tilbagekalde Adobe Sign-administratorrettigheder for brugeren.

• I sektionen Brugere på Admin Console skal du fjerne administratorrettigheden i panelet Produkter og tilladelser. Derefter skal du også fjerne brugerens Adobe Sign-administratorrettigheder ved hjælp af Adobe Sign-administrationsportalen. Brugeren kan stadigvæk bruge Adobe Sign – dog uden rettigheder til Adobe Sign-administrationsrettighederne.
  • Gå til Produkter eller Brugere i Admin Console, fjern brugeren fra den produktgruppe, der har brugsret til en Document Cloud for enterprise eller Document Cloud for business. Brugeren kan ikke bruge Adobe Sign og har derfor ingen administrationsrettigheder.

Bemærk:

Hvis Adobe Sign-administratoren har fået tildelt administrationsrettigheder via Adobe Sign-administrationsområdet, kan du tilbagekalde administrationsrettighederne ved at deaktivere kontoens administrator eller gruppeadministratorens brugerindstillinger.

Transaktionsforbrug og -rapporter

Du kan også købe transaktionsbaserede Adobe Sign-løsninger og administrere dem via Admin Console. Transaktioner omfatter handlinger som f.eks. at sende en aftale, overføre et dokument til biblioteket, redigere et biblioteksdokument og oprette en widget.

Hvis du vil kontrollere Adobe Sign-transaktionsforbruget og oprette detaljerede rapporter om brugen, skal du følge nedenstående trin.

1. Gå til Admin Console, gå til Oversigt, og find Adobe Sign-kortet.

Kortet viser detaljerede målinger om licenser eller transaktioner afhængigt af, hvilken Adobe Sign-løsning din organisation har købt. Hvis du har købt en af de transaktionsbaserede Adobe Sign-løsninger, kan du finde antallet af transaktioner, som organisationen har købt, på Adobe Sign-kortet.

Adobe Sign-kort
  2. Klik på Administrer Adobe Sign.

Sign-webappen åbnes. Log på med dine legitimationsoplysninger, hvis du ikke allerede er logget ind.

3. Naviger til Rapporter, og klik på Opret en ny rapport.

Opret ny rapport
  4. Hvis du ønsker detaljerede forbrugsrapporter, skal du justere filterværdierne og klikke på Kør rapport.

Kør rapport
  5. Der vises en grafisk rapport baseret på de valgte filtre. Du kan eksportere rapporten i CSV-format ved at klikke på Eksportér rapportdata.

Bemærk:

Nogle grafer er ikke tilgængelige på andre sprog end engelsk.

Rapportdata