Bemærk: På grund af ændringer i behov hos brugere, der arbejder professionelt og kreativt med video, udfaser vi Adobe Prelude. Fra og med d. 8. september 2021 vil Prelude ikke længere kunne findes på Adobe.com. Du kan finde flere oplysninger og en vejledning i, hvordan du downloader Prelude i supportperioden, i vores artikel med ofte stillede spørgsmål på https://helpx.adobe.com/dk/prelude/kb/end-of-life.html.

Download og installer

laptop-download

Klik på Download Prelude nedenfor for at downloade Prelude. Følg instruktionerne på skærmen for at logge ind og installere. (Det gør ikke noget, hvis du starter på siden for den gratis prøveversion. Du downloader din abonnementsversion, når du logger ind.)

Få hjælp til dit medlemskab

Har du glemt dit Adobe ID eller din adgangskode?

Dit Adobe ID er den mailadresse, du brugte, da du første gang startede en prøveversion eller købte en Adobe-app eller et medlemskab. Find løsninger på almindelige problemer med Adobe ID og login.

Hvorfor skal jeg logge på for at bruge Prelude?

Du er nødt til at logge ind regelmæssigt pga. licensgodkendelse – hver 30. dag for månedlige og årlige medlemmer. Du skal også logge på, når du downloader eller opdaterer Prelude. Du kan få flere oplysninger i Aktivering og deaktivering af Adobe Creative Cloud-apps.

Kan jeg installere Prelude på en anden computer?

Du kan installere Prelude og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de tidligere maskiner. Lær mere om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Hvordan får jeg min faktura?

Du kan udskrive en faktura fra din konto på Adobe.com. Du kan få flere oplysninger i Udskriv kvittering eller faktura for betaling.