Apps tilgængelige til download

Vi leverer installationsprogrammer til vores nuværende apps og den forrige større version af disse apps.

Enterprise- og team-kunder: Kontakt virksomhedens administrator for at få hjælp. Administratorer kan administrere apps i Admin Console

Creative Cloud

Adobe-app Tilgængelige versioner Download oplysninger
Adobe Creative Cloud                   2022 Download og installer dine Creative Cloud-apps
2021 Installer tidligere versioner af Creative Cloud-apps

Leder du efter Creative Suite-apps? Hvis du har købt din Creative Suite 5, 5.5 eller 6 fra Adobe eller har registreret den, kan du downloade den fra din konto. Vi leverer ikke længere installationsprogrammer til Creative Suite 2, 3 og 4. Få mere at vide.

Acrobat

Adobe-app Tilgængelige versioner* Download oplysninger
Acrobat Pro og Standard DC
21 (abonnement)
Download og installation af Acrobat DC | Abonnement
Adobe Acrobat Pro og Standard 2020
2020 Download Acrobat 2020
Adobe Acrobat Pro og Standard 2017 2017
Download Acrobat 2017
Adobe Acrobat Reader DC 21 Download Acrobat Reader DC

*Vi leverer kun installationsprogrammer til de aktuelle versioner af Acrobat for at sikre, at du har de seneste sikkerhedsopdateringer.

Adobe Photoshop Elements og Adobe Premiere Elements

Adobe-app Tilgængelige versioner Download oplysninger
Adobe Photoshop Elements         2022 Installation af Adobe Photoshop Elements
2021 Hent Adobe Photoshop Elements | 2022, 2021
Adobe Premiere Elements 2022 Installation af Adobe Premiere Elements
2021 Hent Adobe Premiere Elements | 2022, 2021

Adobe Technical Communication Suite

Adobe-app Tilgængelige versioner Download oplysninger
Adobe Captivate 2019  Kom godt i gang med Adobe Captivate (2019-udgivelse)
2017  Download Adobe Captivate (2017-udgivelse)
Adobe FrameMaker Sommerudgivelse i 2020
Kom godt i gang med Adobe FrameMaker
2019 Download Adobe FrameMaker (2019-udgivelse)
Adobe Presenter 11  Kom godt i gang med Adobe Presenter
10 Download Adobe Presenter 10
Adobe Presenter Video Express*
2017
Kom godt i gang med Adobe Presenter Video Express 2017
Adobe RoboHelp Sommerudgivelse i 2020
Kom godt i gang med Adobe RoboHelp
2019 Download Adobe RoboHelp (2019-udgivelse)

*Fra den 1. november 2021 udfases Adobe Presenter Video Express, og produktet vil ikke længere kunne downloades. Få flere oplysninger under Ofte stillede spørgsmål om ophør af Adobe Presenter Video Express.

Andre apps

Adobe-app Tilgængelige versioner Download oplysninger
Adobe ColdFusion                   2021  Kom godt i gang med Adobe ColdFusion
2018 Download Adobe ColdFusion
Adobe Connect 11  Kom godt i gang med Adobe Connect
Adobe Digital Editions                 4.5
Download Adobe Digital Editions 4.5.10

Leder du efter Flash Player? Vi understøtter ikke længere Flash Player. Få mere at vide.

Kan du ikke se din version eller dit produkt?

Abonnementsapps: Adobe tilbyder kun installationsprogrammer til vores nuværende apps og den forrige større version af disse apps. Der er yderligere oplysninger i vejledningen til Adobe-softwaresupport.

Apps, der ikke er en del af et abonnement: Hvis din konto stadig er aktiv, og du har købt din app direkte fra Adobe eller har registreret den, kan du muligvis downloade fra din konto.