Apps tilgængelige til download

Vi leverer installationsprogrammer til vores nuværende apps og den forrige større version af disse apps.

Enterprise- og team-kunder: Kontakt virksomhedens administrator for at få hjælp. Administratorer kan administrere apps i Admin Console

Creative Cloud

Adobe-app Tilgængelige versioner Download oplysninger
Adobe Creative Cloud                   2023 Download og installer dine Creative Cloud-apps
2022 Installer tidligere versioner af Creative Cloud-apps

Leder du efter Creative Suite-apps? Hvis du har købt din Creative Suite 5, 5.5 eller 6 fra Adobe eller har registreret den, kan du downloade den fra din konto. Vi leverer ikke længere installationsprogrammer til Creative Suite 2, 3 og 4. Få mere at vide.

Acrobat

Adobe-app Tilgængelige versioner* Download oplysninger
Acrobat Pro og Standard
22 (abonnement)
Download og installation af Acrobat | Abonnement
Adobe Acrobat Pro og Standard 2020
2020 Download Acrobat 2020
Adobe Acrobat Pro og Standard 2017 2017
Download Acrobat 2017
Adobe Acrobat Reader 22 Download Acrobat Reader

*Vi leverer kun installationsprogrammer til de aktuelle versioner af Acrobat for at sikre, at du har de seneste sikkerhedsopdateringer.

Adobe Photoshop Elements og Adobe Premiere Elements

Adobe-app Tilgængelige versioner Download oplysninger
Adobe Photoshop Elements         2023 Installation af Adobe Photoshop Elements
2022 Download Adobe Photoshop Elements | 2023, 2022
Adobe Premiere Elements 2023 Installation af Adobe Premiere Elements
2022 Download Adobe Premiere Elements | 2023, 2022

Adobe Technical Communication Suite

Adobe-app Tilgængelige versioner Download oplysninger
Adobe Captivate 2019  Kom godt i gang med Adobe Captivate (2019-udgivelse)
Adobe FrameMaker September 2022-udgivelse
Kom godt i gang med Adobe FrameMaker
Sommerudgivelse 2020
Download Adobe FrameMaker (sommerudgivelse 2020)
Adobe RoboHelp September 2022-udgivelse
Kom godt i gang med Adobe RoboHelp
Sommerudgivelse 2020
Download Adobe RoboHelp (sommerudgivelse 2020)

Andre apps

Adobe-app Tilgængelige versioner Download oplysninger
Adobe ColdFusion                   2021  Kom godt i gang med Adobe ColdFusion
2018 Download Adobe ColdFusion
Adobe Connect 12 Kom godt i gang med Adobe Connect

Leder du efter Flash Player? Vi understøtter ikke længere Flash Player. Få mere at vide.

Kan du ikke se din version eller dit produkt?

Abonnementsapps: Adobe tilbyder kun installationsprogrammer til vores nuværende apps og den forrige større version af disse apps. Der er yderligere oplysninger i vejledningen til Adobe-softwaresupport.

Apps, der ikke er en del af et abonnement: Hvis din konto stadig er aktiv, og du har købt din app direkte fra Adobe eller har registreret den, kan du muligvis downloade fra din konto.