Apps tilgængelige til download

Vi leverer installationsprogrammer til vores nuværende apps og den tidligere større version af disse apps.

Enterprise- og team-kunder: Kontakt din administrator for at få hjælp. Administratorer kan administrere apps i Admin Console

Creative Cloud

Adobe-app Tilgængelige versioner Downloadoplysninger
Adobe Creative Cloud                   2024 Download og installer dine Creative Cloud-apps
2023 Installer tidligere versioner af Creative Cloud-apps

Leder du efter Creative Suite-apps? Hvis du har købt din Creative Suite 5, 5.5 eller 6 fra Adobe eller har registreret den, kan du download den fra din konto. Vi leverer ikke længere installationsprogrammer til Creative Suite 2, 3 og 4. Få mere at vide.

Acrobat

Adobe-app Tilgængelige versioner* Downloadoplysninger
Acrobat Pro og Standard
23 (abonnement)
Download og installer Acrobat | Abonnement
Adobe Acrobat Pro og Standard 2020
2020 Download Acrobat 2020
Adobe Acrobat Reader 23 Download Acrobat Reader

*Vi leverer installationsprogrammer kun til de aktuelle versioner af Acrobat for at sikre, at du har de nyeste sikkerhedsopdateringer.

Adobe Photoshop Elements og Adobe Premiere Elements

Adobe-app Tilgængelige versioner Downloadoplysninger
Adobe Photoshop Elements         2024 Installation af Adobe Photoshop Elements
2023 Download Adobe Photoshop Elements | 2024, 2023
Adobe Premiere Elements 2024 Installation af Adobe Premiere Elements
2023 Download Adobe Premiere Elements | 2024, 2023

Adobe Technical Communication Suite

Adobe-app Tilgængelige versioner Downloadoplysninger
Adobe Captivate 12 Kom godt i gang med Adobe Captivate
Adobe Captivate Classic
11.8.2.
Kom godt i gang med Adobe Captivate Classic
Adobe FrameMaker September 2022-version
Kom godt i gang med Adobe FrameMaker
Sommerudgivelse 2020
Download Adobe FrameMaker (sommerudgivelse 2020)
Adobe RoboHelp September 2022-version
Kom godt i gang med Adobe RoboHelp
Sommerudgivelse 2020
Download Adobe RoboHelp (sommerudgivelse 2020)

Andre apps

Adobe-app Tilgængelige versioner Downloadoplysninger
Adobe ColdFusion                   2023 Download Adobe ColdFusion (2023-udgivelse)
2021 Download Adobe ColdFusion (2021-udgivelse)
Adobe Connect 12 Kom godt i gang med Adobe Connect

Kan du ikke se din version eller dit produkt?

Abonnementsapps: Adobe leverer kun installationsprogrammer til vores nuværende apps og den tidligere større version af disse apps. Du kan finde flere oplysninger under Retningslinjer for Adobe-softwaresupport.

Apps, der ikke er en del af abonnement: Hvis din konto stadig er aktiv, og du har købt din app direkte fra Adobe eller har registreret den, kan du muligvis download fra din konto.

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?