Vi leverer installationsprogrammer til vores nuværende apps og den forrige større version af disse apps.

Enterprise- og team-kunder: Kontakt virksomhedens administrator for at få hjælp. Administratorer kan administrere apps i Admin Console

Creative Cloud

Adobe-app Tilgængelige versioner Download oplysninger
Adobe Creative Cloud                   2021 Download og installer dine Creative Cloud-apps
2020 Installer tidligere versioner af dine Creative Cloud-apps

Leder du efter Creative Suite-apps? Hvis du har købt din Creative Suite 5, 5.5 eller 6 fra Adobe eller har registreret den, kan du downloade den fra din konto. Vi leverer ikke længere installationsprogrammer til Creative Suite 2, 3 og 4. Få mere at vide.

Acrobat

Adobe-app Tilgængelige versioner* Download oplysninger
Acrobat Pro og Standard DC   20 (abonnement)  Download og installation af Acrobat DC | Abonnement
20 (uden abonnement)  Download af Acrobat og hjælp til installation
Adobe Acrobat Pro og Standard 2020
2020 Download Acrobat 2020
Adobe Acrobat Pro og Standard 2017 2017
Download Acrobat 2017
Adobe Acrobat Reader DC 20 Download Acrobat Reader DC

* Vi leverer installationsprogrammer kun til de aktuelle versioner af Acrobat for at sikre, at du har de seneste sikkerhedsopdateringer.

Adobe Photoshop Elements og Adobe Premiere Elements

Adobe-app Tilgængelige versioner Download oplysninger
Adobe Photoshop Elements         2021 Installation af Adobe Photoshop Elements
2020 Download Adobe Photoshop Elements | 2021, 2020
Adobe Premiere Elements 2021 Installation af Adobe Premiere Elements
2020 Download Adobe Premiere Elements | 2021, 2020

Adobe Technical Communication Suite

Adobe-app Tilgængelige versioner Download oplysninger
Adobe Captivate 2019  Kom godt i gang med Adobe Captivate (2019-udgivelse)
2017  Download Adobe Captivate (2017-udgivelse)
Adobe FrameMaker Sommerudgivelse i 2020
Kom godt i gang med Adobe FrameMaker
2019 Download Adobe FrameMaker (2019-udgivelse)
Adobe Presenter 11  Kom godt i gang med Adobe Presenter
10 Download Adobe Presenter 10
Adobe Presenter Video Express
2017
Kom godt i gang med Adobe Presenter Video Express 2017
Adobe RoboHelp Sommerudgivelse i 2020
Kom godt i gang med Adobe RoboHelp
2019 Download Adobe RoboHelp (2019-udgivelse)

Andre apps

Adobe-app Tilgængelige versioner Download oplysninger
Adobe ColdFusion                   2018  Kom godt i gang med Adobe ColdFusion
2016 Download ColdFusion 2016
Adobe Connect 11  Kom godt i gang med Adobe Connect
Adobe Digital Editions                 4.5
Download Adobe Digital Editions 4.5.10

Leder du efter Flash Player? Vi understøtter ikke længere Flash Player. Få mere at vide.

Kan du ikke se din version eller dit produkt?

Abonnementsapps: Adobe tilbyder kun installationsprogrammer til vores nuværende apps og den forrige større version af disse apps. Der er yderligere oplysninger i vejledningen til Adobe-softwaresupport.

Apps, der ikke er en del af et abonnement: Hvis din konto stadig er aktiv, og du har købt din app direkte fra Adobe eller har registreret den, kan du muligvis downloade fra din konto.