Få mere at vide om, hvilke Adobe-apps der er tilgængelige. Vi har installationsprogrammer til vores nuværende apps og tidligere større versioner af disse apps.

Enterprise- og team-kunder: Kontakt virksomhedens administrator for at få hjælp. Administratorer kan administrere apps i Administratorkonsollen

Creative Cloud

Adobe-app Tilgængelige versioner
Adobe Creative Cloud                   2019
2018

Acrobat

Adobe-app Tilgængelige versioner*
Acrobat Pro og Standard DC   19 (abonnement)
19 (uden abonnement)
Adobe Acrobat Pro og Standard 2017 2017

Photoshop Elements og Premiere Elements

Adobe-app Tilgængelige versioner*
Adobe Photoshop Elements         2019
2018
Adobe Premiere Elements 2019
2018

Technical Communication Suite

Adobe-app Tilgængelige versioner*
Adobe Captivate 2019 
2017
Adobe FrameMaker 2019 
2017 
Adobe Presenter 11
10
Adobe Presenter Video Express    
2017
Adobe RoboHelp 2019 
2017 

Andre apps

Adobe-app Tilgængelige versioner*
Adobe ColdFusion                   2018 
2016
Adobe Connect 10
Adobe Digital Editions                 4.5

Kan du ikke se din version?

 

Dette arbejde har licens under en Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Opslag på Twitter™ og Facebook er ikke omfattet af vilkårene for Creative Commons.

Juridiske meddelelser   |   Politik for beskyttelse af personlige oplysninger online