Adobe Digital Editions 4.0:n voi asentaa Windows 7-, Windows XP- ja Windows Vista -käyttöjärjestelmiin seuraavasti:

1. Napsauta Download-välilehteä. Näkyviin tulee Adobe Digital Editions -ohjelman lataussivu.

2. Valitse Download Digital Edition 4.0Windows (7.2 MB).

ADE_4.0_Installer.exe-tiedosto latautuu tietokoneellesi.

3. Käynnistä asennus kaksoisnapsauttamalla ADE_4.0_Installer.exe-tiedostoa.

4. Valitse niiden osien asetukset, jotka haluat asentaa, ja valitse Seuraava.

Digital Editions 4.0:n määritykset
  5. Vahvista asennussijainti ja valitse Asenna. Adobe Digital Editions asentuu tietokoneelle.

Vahvista asennussijainti
  6. Kun asennus on valmis, käynnistä Adobe Digital Editions valitsemalla Sulje.

Määritykset valmiit

Lisätietoja

Jos asennuksessa on ongelmia, katso Adobe Digital Editions -ohjelmiston asennus ei onnistu.