Adobe Digital Editions -sähkökirjojen katselu iOS- ja Android-laitteilla

Tietoa sähkökirjojen lukemisesta Adobe Digital Editions -tekniikkaa käyttävällä iOS- tai Android-laitteella saat Digital Editionsin tukemien laitteiden luettelosta http://blogs.adobe.com/digitalpublishing/supported-devices.  Etsi Application or mobile/tethered device -sarakkeesta oikea laite (joko Android- tai iOS-sovellus).  Sarakkeen sovelluksilla voi lukea sähkökirjoja käyttämällä Adoben Digital Editions -tekniikkaa.

Lisätietoa sovelluksesta ja ohjeita sähkökirjan synkronointiin tai lataamiseen laitteelle saat sovelluksen valmistajan verkkosivustolta.  Linkki valmistajan sivulle on sarakkeessa Manufacturer.