Vianmääritys & ohje

Lataaminen ja asentaminen

Miten InDesign ladataan ja asennetaan?

Voit ladata InDesignin Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi suorittaaksesi latauksen. Lisätietoja, mukaan lukien vanhempien versioiden asentamisesta tai päivitysten tarkistamisesta, löydät kohdastaCreative Cloud -sovellusten lataaminen ja asentaminen.

Miksi InDesign ei asennu?

Katso ratkaisuja ”Asennusvirhe”-virheeseen kohdasta Virhe: "Asennusvirhe" Creative Cloud -työpöytäsovellus. Voit ratkaista muita lataus-, asennus- ja päivitysongelmia katsomalla kohdasta lataamisen ja asentamisen vianmääritysopas.

Voinko ladata InDesignin kokeiluversion?

Kyllä! Voit ladata minkä tahansa Creative Cloud -sovelluksen kokeiluversioita Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ladataksesi kokeiluversion. Katso tarkat ohjeet kohdasta Creative Cloud -sovellusten kokeiluversion lataaminen ja asentaminen.

Miten löydän Adobe ID -tunnukseni tai salasanani?

Voinko asentaa InDesignin toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa InDesignin ja muut Creative Cloud -sovellukset kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Tilienhallinta

Miten voin muuttaa salasanani?

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi.Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sittenMuuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Kuinka luottokorttitiedot voi muuttaa?

Miten päivitän tai muutan jäsenyyteni?

Creative Cloud -tilausten vaihtaminen on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja vaihtaaksesi tilaustasi.

Kokeilujaksoni päättyy pian. Kuinka muunnan sen?

Kokeilujakson muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja aloittaaksesi jäsenyytesi.

Kuinka peruutan sen ja mitä tapahtuu tiedostoilleni?

Jos keskeytät jäsenyytesi, sinulla on edelleen pääsy ilmaisiin Creative Cloud -jäsenyysetuihin ja kaikkiin laitteeseesi tallentamiisi tiedostoihin. Sinulla ei ole pääsyä sovelluksiin eikä useimpiin palveluihin ja pilvitallennustila vähenee 2 Gt:uun. Lue kuinka peruuttaa erityyppisiä Creative Cloud -jäsenyyksiä ja ymmärtää Adoben tilausehtoja.

Yleisiä tehtäviä

Voinko tallentaa tiedoston niin, että se on yhteensopiva aiempien versioiden kanssa?

Kyllä. Jos tallennat tiedostot INX- tai IDML-muodossa, ihmiset, jotka käyttävät InDesignin aiempaa versiota, voivat avata tiedostosi.

Miten voin lisätä sivunumerot?

Sivunumeron merkin lisääminen sivupohjaan. Katso Lisää sivun perusnumerointi, vaiheittaiset ohjeet, joissa mukana video ja visuaalinen galleria sivunnumerointiesimerkkejä.

Voinko lisätä asiakirjaani erikokoisia sivuja?

Kyllä. On helppo määrittää erilaisia sivukokoja eri sivuille yhdessä asiakirjassa. Jos haluat vaihtaa sivukokoa nopeasti, valitse sivuSivu-paneelissa ja valitse sitten sivukoko Muokkaa sivukokoa‑painikkeesta.

Miten lisään kuvia InDesign-asiakirjaani?

Käytä Sijoita-komentoa lisätäksesi kuvia InDesign-asiakirjaan. Opi lisäämään grafiikkaa käyttämällä Sijoita-komentoa ja muita tapoja.

Mikä on sivupohja?

Sivupohja on kuin taustakuva, jota voit jota voi käyttää helposti monilla sivuilla. Kaikki muutokset, jotka teet sivupohjaan, näkyvät kaikilla sivuilla, joihin sivupohjaa käytetään.

Vienti & tulostus

Miksi en voi tulostaa tai viedä asiakirjaani?

Erilaiset ongelmat asiakirja- tai järjestelmätasolla voivat estää asiakirjan tulostamisen tai viennin PDF-muodossa. Käy läpi toimet tässä tulostuksen ja viennin vianmääritysoppaassa ratkaistaksesi ongelman.

Miksi PDF-asiakirjassani näkyy valkoisia tai tummia raitoja?

Nämä viivat johtuvat vientiongelmista, esimerkiksi prosessi- ja pistevärien vuorovaikutuksesta litistämisen aikana. Lue tämä vianmääritysartikkeli PDF-muotoon viemisestä ratkaisun löytämiseksi.

Miksi saan ”PDF-vienti epäonnistui” -viestin?

Tämä ongelma johtuu tavallisesti suurien kuvien sijoittamisesta ja niiden tarkkuuden vähentämisestä sen jälkeen merkittävästi pienemmiksi. Yritä sen sijaan kuvien tarkkuuden vähentämistä ennen tai jälkeen vientiä.

Miksi InDesign jumittuu, kun yritän viedä PDF-asiakirjaan?

Seuraa tämän vianetsintäartikkelin ratkaisuja, jos InDesign jumittuu vientiä yritettäessä ja saat ilmoituksen, joka kertoo, että yksi tai useampi taustatehtävä on käynnissä, yrität poistua InDesignista.

Kaatuminen

Miksi InDesign kaatuu, kun se käynnistyy tai käytän kirjoitustyökalua?

Jos asiakirjassasi käytetään kirjasimia, joiden nimissä on erikoismerkkejä, InDesign voi kaatua käynnistyksen aikana tai kun käytät tekstityökalua. Työskentele ratkaisujen läpi kohdassa InDesign kaatuu käynnistyksen aikana ja ratkaise ongelma.

Miksi InDesign käyttäytyy virheellisesti (kaatuu, toimii hitaasti)?

Jos InDesignin määritykset vioittuvat, voit kokea odottamattomia ongelmia. Onneksi on helppoa korvata InDesignin määritykset. Pidä painetuna Ctrl + Alt + Shift (Windows) tai Cmd + Ctrl + Opt + Shift (Mac OS) samalla, kun käynnistät InDesignin uudelleen.

Luulen, että asiakirjani on vioittunut—mitä voin tehdä?

Tämän vianmääritysoppaan avulla pystyt myös eristämään ja ratkaisemaan asiakirjan vioittumisen järjestelmätason ongelmat jotka näyttävät viittaavan asiakirjojen vahingoittumiseen.

InDesign vain kaatui. Onko mitään keinoa saada takaisin työtäni?

Kyllä. Kaikeksi onneksi voit käyttää InDesignin automaattista asiakirjan palautusta ja luultavasti saada takaisin suurimman osan työstäsi—vaikka et ole tallentanut asiakirjaa äskettäin.

Yhteisö

Liity keskusteluun.

Suositut InDesign-alafoorumit