Vianmääritys & ohje

Voit ladata InDesignin Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi suorittaaksesi latauksen. Lisätietoja, mukaan lukien vanhempien versioiden asentamisesta tai päivitysten tarkistamisesta, löydät kohdasta Creative Cloud -sovellusten lataaminen.

Katso ratkaisuja ”Asennusvirhe”-virheeseen kohdasta Virhe: "Asennusvirhe" Creative Cloud -työpöytäsovellus. Voit ratkaista muita lataus-, asennus- ja päivitysongelmia katsomalla kohdasta lataamisen ja asentamisen vianmääritysopas.

Kyllä! Voit ladata minkä tahansa Creative Cloud -sovelluksen kokeiluversioita Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ladataksesi kokeiluversion. Lue, miten Creative Cloud -kokeiluversio ladataan ja asennetaan.

Voit asentaa InDesignin ja muut Creative Cloud -sovellukset kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja Creative Cloud -sovellusten aktivoinnista ja aktivoinnin poistamisesta on artikkelissa Adoben sovellusten aktivointi kirjautumalla sisään.

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus ja yksityisyys -välilehteä ja napsauta sitten Muuta kohdassa Salasana. Unohditko salasanasi? Katso, miten se palautetaan ja muutetaan.

Creative Cloud -tilausten vaihtaminen on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja vaihtaaksesi tilaustasi.

Kokeilujakson muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja aloittaaksesi jäsenyytesi.

Jos keskeytät jäsenyytesi, sinulla on edelleen pääsy ilmaisiin Creative Cloud -jäsenyysetuihin ja kaikkiin laitteeseesi tallentamiisi tiedostoihin. Sinulla ei ole pääsyä sovelluksiin eikä useimpiin palveluihin ja pilvitallennustila vähenee 2 Gt:uun. Katso ohjeet Creative Cloud -jäsenyyden peruuttamiseen ja tutustu Adoben tilausehtoihin.

Kyllä. Jos tallennat tiedostot INX- tai IDML-muodossa, ihmiset, jotka käyttävät InDesignin aiempaa versiota, voivat avata tiedostosi.

Kyllä. Voit nyt jakaa suunnitelmasi sidosryhmien kanssa, jotta se voidaan tarkistaa ja siitä voidaan antaa palautetta, ja hallita palautetta InDesignissa. Lisätietoja tarkistusta varten jakamisesta on artikkelissa InDesign-asiakirjojen jakaminen ja yhdessä työstäminen

Sivunumeron merkin lisääminen sivupohjaan. Katso Lisää sivun perusnumerointi, vaiheittaiset ohjeet, joissa mukana video ja visuaalinen galleria sivunnumerointiesimerkkejä.

Adobe Sensein tarjoama InDesign voi rivittää tekstin älykkäästi kuvassa olevien kohteiden ympärillä seuraavilla ohjeilla. Rivitä teksti kohteen ääriviivojen ympärille suoraan ilman Alpha Channels- tai Photoshop-reittejä. Lisätietoja on kohdassa Kohteen huomioiva tekstin rivitys

Kyllä. On helppo määrittää erilaisia sivukokoja eri sivuille yhdessä asiakirjassa. Jos haluat vaihtaa sivukokoa nopeasti, valitse sivu Sivu-paneelissa ja valitse sitten sivukoko Muokkaa sivukokoa‑painikkeesta.

Käytä Sijoita-komentoa lisätäksesi kuvia InDesign-asiakirjaan. Opi lisäämään grafiikkaa käyttämällä Sijoita-komentoa ja muita tapoja.

Sivupohja on kuin taustakuva, jota voit jota voi käyttää helposti monilla sivuilla. Kaikki muutokset, jotka teet sivupohjaan, näkyvät kaikilla sivuilla, joihin sivupohjaa käytetään.

Erilaiset ongelmat asiakirja- tai järjestelmätasolla voivat estää asiakirjan tulostamisen tai viennin PDF-muodossa. Käy läpi toimet tässä tulostuksen ja viennin vianmääritysoppaassa ratkaistaksesi ongelman.

Nämä viivat johtuvat vientiongelmista, esimerkiksi prosessi- ja pistevärien vuorovaikutuksesta litistämisen aikana. Lue tämä vianmääritysartikkeli PDF-muotoon viemisestä ratkaisun löytämiseksi.

Tämä ongelma johtuu tavallisesti suurien kuvien sijoittamisesta ja niiden tarkkuuden vähentämisestä sen jälkeen merkittävästi pienemmiksi. Yritä sen sijaan kuvien tarkkuuden vähentämistä ennen tai jälkeen vientiä.

Seuraa tämän vianetsintäartikkelin ratkaisuja, jos InDesign jumittuu vientiä yritettäessä ja saat ilmoituksen, joka kertoo, että yksi tai useampi taustatehtävä on käynnissä, yrität poistua InDesignista.

Jos asiakirjassasi käytetään kirjasimia, joiden nimissä on erikoismerkkejä, InDesign voi kaatua käynnistyksen aikana tai kun käytät tekstityökalua. Työskentele ratkaisujen läpi kohdassa InDesign kaatuu käynnistyksen aikana ja ratkaise ongelma.

Jos InDesignin määritykset vioittuvat, voit kokea odottamattomia ongelmia. Onneksi on helppoa korvata InDesignin määritykset. Pidä painetuna Ctrl + Alt + Shift (Windows) tai Cmd + Ctrl + Opt + Shift (Mac OS) samalla, kun käynnistät InDesignin uudelleen.

InDesign tunnistaa vioittuneet asiakirjat automaattisesti ja yrittää korjata ne Adoben palvelimilla. Lisätietoja on kohdassa Asiakirjojen palautuspalvelu. Tämän vianmääritysoppaan avulla pystyt myös eristämään ja ratkaisemaan asiakirjan vioittumisen järjestelmätason ongelmat jotka näyttävät viittaavan asiakirjojen vahingoittumiseen.

Kyllä. Kaikeksi onneksi voit käyttää InDesignin automaattista asiakirjan palautusta ja luultavasti saada takaisin suurimman osan työstäsi—vaikka et ole tallentanut asiakirjaa äskettäin.

Yhteisö

Liity keskusteluun.

Suositut InDesign-alafoorumit