Organizer-paneelissa voit määrittää folion tiedot ja muuttaa asetuksia. Jotkin näistä asetuksista on tarkoitettu sisäistä seurantaa varten. Tähdellä (*) merkityt asetukset on annettava folion julkaisemista varten.

1. Kirjaudu Adobe Digital Publishing Suiten hallintapaneeliin sopivaa Adobe ID:tä käyttäen.

2. Valitse hallintapaneelista Folio Producer.

Voit valita Folio Producerin myös InDesignin Folio Builder -paneelivalikosta.

3. Muuta folion ominaisuuksia. Katso Muuta folion ominaisuuksia.