Vanhojen (AIR-pohjaisten) Android-sovellusten luontia tai muokkausta ei enää tueta. Nykyiset vanhat sovellukset toimivat Android-laitteissa edelleen, mutta suosittelemme, että siirryt vanhoista Android-sovelluksista alkuperäisiin Android-sovelluksiin mahdollisimman pian. Katso Alkuperäisten DPS-sovellusten rakentaminen Android-laitteita varten.

Lisensoitu Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License -lisenssin mukaan.  Creative Commons -lisenssien ehdot eivät koske Twitter™- ja Facebook-viestejä.

Lakisääteiset ilmoitukset   |   Online-tietosuojakäytäntö