DPS-sovellusten luominen iPadia varten (Single Edition)

Digital Publishing Suite, Single Edition ei 1.5.2015 alkaen enää ole Creative Cloud -tilaajien saatavilla, eikä sitä voi käyttää itsenäisenä lisenssinä.

Jos sinulla on DPS:n Enterprise-tilaus, voit rakentaa yhden folion sovelluksia iPadia varten.

1. Kun olet lopettanut folion ja sen artikkeleiden muokkauksen, kirjaudu sovelluksen Adobe ID:llä Folio Produceriin, valitse folio Folio Producer Organizerista ja vie .zip-tiedosto tunnettuun sijaintiin valitsemalla Vie.

2. Kirjaudu Folio Builder -paneeliin Adobe ID:llä, jolle on määritetty DPS App Builder -rooli. Liitä roolit tileihin Tilinhallintatyökalun avulla.

3. Valitse Create (Luo), sitten iPad (ei iPhone) ja lopuksi Next (Seuraava).

4. Valitse App Type (Sovelluksen tyyppi) -asetukseksi Built-In Single Edition App (Sisäänrakennettu yhden julkaisun sovellus).

5. Määritä ensimmäisessä vaiheessa viety .zip-foliotiedosto.

6. Rakenna sovellus toimimalla DPS App Builderin kehotteiden mukaan.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa