Digital Publishing Suite, Single Edition ei 1.5.2015 alkaen enää ole Creative Cloud -tilaajien saatavilla, eikä sitä voi käyttää itsenäisenä lisenssinä.

Jos sinulla on DPS:n Enterprise-tilaus, voit rakentaa yhden folion sovelluksia iPadia varten.

1. Kun olet lopettanut folion ja sen artikkeleiden muokkauksen, kirjaudu sovelluksen Adobe ID:llä Folio Produceriin, valitse folio Folio Producer Organizerista ja vie .zip-tiedosto tunnettuun sijaintiin valitsemalla Vie.

2. Kirjaudu Folio Builder -paneeliin Adobe ID:llä, jolle on määritetty DPS App Builder -rooli. Liitä roolit tileihin Tilinhallintatyökalun avulla.

3. Valitse Create (Luo), sitten iPad (ei iPhone) ja lopuksi Next (Seuraava).

4. Valitse App Type (Sovelluksen tyyppi) -asetukseksi Built-In Single Edition App (Sisäänrakennettu yhden julkaisun sovellus).

5. Määritä ensimmäisessä vaiheessa viety .zip-foliotiedosto.

Määritä sovelluksen tyyppi DPS App Builderissa
  6. Rakenna sovellus toimimalla DPS App Builderin kehotteiden mukaan.