Katsotko oikeaa artikkelia?

Tämä artikkeli koskee Digital Publishing Suitea. Jos etsit AEM Mobile ‑artikkelia, katso Sisällön luontitavat.

DPS tukee iPhone 3GS -laitteita ja sitä uudempia malleja. iPhone 3G:tä ei tueta.

• iPhone 3GS:ssä näyttökoko on 480 x 320 pikseliä.
  • iPhone 4- ja 4S-malleissa näyttökoko on 960 x 640 pikseliä.
  • iPhone 5 -malleissa näyttökoko on 1 136 x 640 pikseliä.
  • iPhone 6 ‑mallissa näyttökoko on 1 334 x 750 pikseliä ja iPhone 6 Plus ‑mallissa näyttökoko on 1 920 x 1 080 pikseliä (2 208 x 1 242 loogista pikseliä).

Voit luoda katseluohjelmasovelluksen sekä iPhonea että iPadia varten. Yhden julkaisun katseluohjelmasovellusta ei voi luoda iPhonea tai vain iPhonen kanssa yhteensopivaa katseluohjelmasovellusta varten.

iPadille luodut foliot eivät näy iPhone-katseluohjelmassa. iPhone-katseluohjelma näyttää vain foliot, joiden kuvasuhde on 3:2, esimerkiksi 960 x 640 pikseliä, kuten myös iPhone 5:n ja sitä uudempien mallien foliot, joiden kuvasuhde on 16:9. Saat parhaan tuloksen luomalla folioesityksiä. Jos määrität esitykset oikein ja luot mukautetun katseluohjelman, joka tukee sekä iPhonea ja iPadia, voit varmistaa, että asiakkaasi saavat saman toimituksen missä tahansa iOS-laitteessa. Katso Folioesitysten luominen.

Kirjanmerkkejä ei tueta iPhonessa. Yritysasiakkaat voivat luoda jopa kolme mukautettua kuvaketta siirtymispalkkiin.

Voit luoda iPhoneen tarkoitettuja folioita seuraavien vaihtoehtojen mukaan:

Luo vain yksi folio iPhone-laitteita varten

Voit luoda yhden PDF-artikkeleita sisältävän 480 x 320 pikselin folion, joka toimii kaikissa tuetuissa iPhone-malleissa. Katso Usean esityksen PDF-artikkeleiden luominen iOS-laitteita varten. Jos luot vain 960x640 kuvapisteen folion, se ei näy iPhone 3GS:n kirjastossa. Jos luot vain 1 136 x 640 pikselin folion, se näkyy vain iPhone 5:ssä ja sitä uudemmissa versioissa.

Luo 480 x 320, 960 x 640 ja 1 136 x 640 pikselin versiot

Kun luot folioesityksiä, iPhone 3GS näyttää vain pienemmän esityksen ja iPhone 4/4S -mallit näyttävät vain suuremman esityksen. Voit luoda 480x320 ja 960x640 kuvapisteen esitykset saman lähdetiedostojen sarjan perusteella. Sinun on luotava erilliset lähdeasettelut 1 136 x 640 pikselin iPhone 5 -esitystä varten. Luo tämän lisäksi 1 024 x 768 pikselin esitys iPadia varten.

Suosittelemme, että luot 1 136 x 640 pikselin foliot iPhone 5-, iPhone 6- ja iPhone Plus -malleja varten. Tätä suuremmat esitykset (1 344 x 750, 1 920 x 1 080 ja 2 208 x 1 242 pikseliä) ovat tuettuja, mutta niitä ei suositella ylimääräisen tuotantotyön vuoksi.

Tärkeitä huomioitavia seikkoja:

• Vältä ongelmia julkaisemalla esitykset yhtä aikaa. Oletetaan, että julkaiset ensin 480 × 320 folion ja sitten viikkoa myöhemmin samasta foliosta 960 × 640 version. Jos iPad 4S -asiakkaat avaavat kirjaston, ennen kuin suurempi esitys on saatavilla, vain pienempi esitys on saatavilla myöhemminkin. He voivat hankkia suuremman esityksen vain poistamalla katseluohjelmasovelluksen ja asentamalla sen uudelleen.

• Jos sinulla on Newsstand-sovellus, älä lähetä push-ilmoitusta, ennen kuin kaikki esitykset on julkaistu ja ne ovat käytettävissä.

• Kun luot tai päivität katseluohjelman DPS App Builderilla, luo ylimääräisiä kuvakkeita, käynnistyskuvia ja muita kuvia, jotka tukevat iPhone-kokoja.