Määritä Content Viewer for Webin (Web-katseluohjelman) asetukset Tilinhallintatyökalun avulla. Voit muun muassa ottaa Web-katseluohjelman käyttöön, asettaa maksumuurin kynnysarvon ja määrittää, mikä sivu tulee näyttöön, jos jaettu linkki viittaa puuttuvaan URL-osoitteeseen. Lisätietoja on artikkelissa Tilinhallintatyökalu. Tietoja sosiaalisen jakamisen työnkulusta on artikkelissa Sosiaalisen jakamisen käyttäminen.

Vain Web-katseluohjelma -esityksen luominen

Voit luoda Web-katseluohjelmaa varten erikoisfolion, joka näkyy vain Web-katseluohjelman selaimessa, mutta ei laitteen katseluohjelmassa. Voit esimerkiksi luoda 1 024 x 580 kuvapisteen folion, joka näytetään vain vaakasuunnassa, käyttää terminologiana napsautuksen sijaan napsautusta ja korvaa ei-tuetun panoraaman staattisella kuvalla.

Sinun ei tarvitse valita Vain Web-katseluohjelma -asetusta artikkeleiden näyttämiseksi Web-katseluohjelmassa. Jos et valitse tätä asetusta, Web-katseluohjelmassa näkyy 1 024 x 768 kuvapisteen iPad-esitys.

1. Luo Web-katseluohjelman esityksenä käytettävä folio.

Web-katseluohjelman esityksen koko voi olla mikä tahansa, kuten 1 024 x 600 tai 800 x 600. Muista, että kun lisäät artikkeleita tähän folioon, folion ja lähdeasiakirjan kuvasuhteiden on vastattava toisiaan. Voit esimerkiksi lisätä 1 024 x 768 kuvapisteen artikkeleita 800 x 600 kuvapisteen folioon (molemmat 4:3), mutta et 1 024 x 600 kuvapisteen folioon.

Voit luoda kaksi samankokoista folioesitystä, kunhan yhden esityksen asetukseksi on määritetty Vain Web-katseluohjelma.

2. Luo lähdetiedostot Web-katseluohjelman esitystä varten.

Yksi mahdollisuus on luoda esitystasoja olemassa oleviin InDesign-julkaisuihin. Kun olet esimerkiksi valmis luomaan tai tuomaan artikkeleita, ota Web-katseluohjelman tasot käyttöön ja poista iPadin HD-taso käytöstä. Toinen mahdollisuus on luoda vaihtoehtoisia tasoja InDesign CS6:lla tai sitä uudemmalla.

3. Määritä asianmukaiset metatiedot esityksen luontia varten. Käytä samoja folionimitietoja, joita olet käyttänyt muissa folioesityksissä. Jos kyseessä on vähittäismyyntifolio, käytä samaa tuotetunnusta.

4. Valitse Folio Producer Organizerissa folio ja sitten Vain Web-katseluohjelma.

Folio Producer Organizer
  5. Luo sovellus, jossa sosiaalinen jakaminen on otettu käyttöön, ja testaa Web-katseluohjelmaesitys.

Web-katseluohjelman upottaminen sivustoon

Voit upottaa sivustoosi jaettuja Web-katseluohjelman artikkeleita iframe-tunnisteiden avulla. Näyttämällä jaettujen artikkeleiden sisällön omissa rakenne-elementeissäsi voit välittää asiakkaillesi yhtenäisen ja merkkikohtaisen elämyksen.

Jos haluat katsoa videoesittelyn, katso Embed Publications within Web Sites -video.

Yksityiskohtaisia ohjeita löydät artikkelista Web-katseluohjelman sisällön upottaminen sivustoosi (vain englanniksi).

Voit lisätä upotettuun Web-katseluohjelmaan sisäänkirjautumistoiminnon vain silloin, jos sinulla on DPS Enterprise Edition -tili ja jos suora oikeutus on otettu vähintään yhdessä sovelluksessa käyttöön. Tällä sisäänkirjautumistoiminnolla voit myöntää oikeudet vain sellaisille käyttäjille, jotka ovat ostaneet numerot tai tilaukset suoraan julkaisijalta, ei sovelluskaupasta. Tämä toiminto ei ole käytettävissä Professional Edition -tileillä. Jos haluat ottaa sisäänkirjautumisen Web-katseluohjelmassa käyttöön, ota yhteyttä Adoben myyntiedustajaan tai asiakaspalveluun.

Verkkokatseluohjelman sisällön tarkasteleminen offline-tilassa

Chromeen tarkoitetun Adobe Content Viewer offline extensionin avulla voit tarkastella DPS-verkkokatseluohjelman sisältöä offline-tilassa Chrome-selaimella. Katso Selaaminen verkkokatseluohjelmalla offline-tilassa Chromella.

Adobe Content Viewer offline extension