Foliossa voi olla vain vaakasuuntaisia, vain pystysuuntaisia tai kaksisuuntaisia artikkeleita. Eri suuntia ei voi käyttää samassa foliossa. Koko folion on oltava joko kaksi-, pysty- tai vaakasuuntainen. Kaksisuuntaisten folioiden tapauksessa saman InDesign-julkaisun lähdejulkaisujen joukossa voi olla sekä vaaka- että pystysuuntaisia sivuasetteluita, mutta voit luoda myös erillisiä InDesign-julkaisuja.

Kaksisuuntaisessa artikkelissa on kaksi sivuasettelua – pysty ja vaaka. Kun käyttäjä kiertää mobiililaitetta, toinen suunta näytetään. Yksisuuntaisen folion suunta on lukittu. Jos luodaan artikkeleja, joissa on vain pystysuuntaisia InDesign-tiedostoja, suunta ei muutu, vaikka käyttäjä kiertäisi mobiililaitetta. Jos folio käyttää pystyasettelua, koko näytön videoita voidaan kuitenkin toistaa vaaka-asettelussa.

Vaaka- ja pystysuuntaiset sivuasettelut iPadissa
Vaaka- ja pystysuuntaiset sivuasettelut iPadissa

Kussakin julkaisussa voi olla useita sivuja tai resursseja, jotka ovat erilaisia vaaka- ja pystysuunnassa.