Ohjejärjestelmän lisäksi käytettävissä ovat seuraavat digitaalisen julkaisun resurssit:

DPS:n käyttäjäfoorumi

Siirry julkiseen Digital Publishing Suite -käyttäjäfoorumiin, jossa voit esittää kysymyksiä ja keskustella muiden asiakkaiden kanssa.

Adoben DPS-verkkosivustot

Oppimisresurssit

Perehdy DPS:n Professional- ja Enterprise-versioiden tilaajille tarkoitettuun DPS:n aloitusoppaaseen (PDF).

DPS Tips -sovellus on saatavilla Apple App Storesta. Se on kuin käyttöoppaan, blogin ja keittokirjan yhdistelmä. Tämä sovellus on saatavilla myös Google Play Storesta ja Windows-kaupasta (etsi ”DPS Tips”). Jos sinulla ei ole iPadia tai mobiililaitetta, voit tutustua DPS Tips -numeroihin tietokoneella.

Lisätietoja digitaalisesta julkaisusta ja näytetiedostojen kokeilemisesta on DPS-julkaisun opastusohjelmissa.

Liity seuraajaksi: Digital Publishing Suiten Twitter-syöte tai Digital Publishing Suiten Facebook-sivu.

Julkaisuja julkaisun katselusovelluksista