Varmista, että fonttikäyttöoikeus sallii fonttien upottamisen HTML-artikkeliin. Lisää HTMLResources.zip-tiedoston lähdekansioon fonttikansio, joka sisältää fontit, ja CSS-kansio, joka sisältää CSS-tyylitiedoston. Viittaa näihin tiedostoihin ja fontteihin suhteellisilla poluilla .html-tiedostossa. Katso Tuo HTMLResources-kansio.

Voit myös upottaa kirjasimia itse sovellukseen artikkelin asemesta DPS App Builder -asetuksella.

HTML-artikkelirakennemalli
HTML-artikkelirakennemalli

HTML-mallitiedosto, joka viittaa upotettuihin fontteihin
HTML-mallitiedosto, joka viittaa upotettuihin fontteihin

CSS-mallitiedosto
CSS-mallitiedosto