Tuo HTML-resurssit

Kun luot InDesign-dokumenttien sijaan HTML-pohjaisia artikkeleita, voit määrittää resurssikansion kuvien, komentosarjojen ja CSS-tiedostojen jakamista varten useiden HTML-artikkeleiden kesken. HTMLResources.zipin avulla voit myös kätevästi luoda linkkejä PDF-tiedostoihin, kuviin ja HTML-tiedostoihin näyttääksesi sisällön sovelluksen sisäisessä selaimessa.

Resurssitiedoston nimeksi on annettava HTMLResources.zip. Voit tuoda folioon vain yhden HTMLResources-kansion. HTMLResources.zip-tiedosto ei ole artikkeli, jota voi esikatsella. Tietoja HTML-artikkeleiden luonnista on Tuo HTML-artikkeleita -kohdassa.

Huomautus:

.zip-tiedosto luodaan valitsemalla HTMLResources-kansion sisältö kansion sijasta.

Jos HTML-artikkeleita käsittelee useita ihmisiä, varmista, että heillä on HTMLResources-kansiosta ajan tasalla oleva kopio, jotta he voivat viitata siihen.

1. Avaa HTML-resurssit sisältävä kansio, valitse sisältö ja pakkaa sisältö .zip-tiedostoksi.

2. Kirjaudu sisään Adobe Digital Publishing Suite -ohjauspaneeliin. Valitse Folio Producer.

3. Valitse folio ja sitten Avaa.

4. Napsauta Folio Producer Editorissa Tuo HTML-resurssit -painiketta .

5. Napsauta Selaa-painiketta, valitse HTMLResources.zip-tiedosto ja napsauta Avaa-painiketta.

Jos haluat muokata HTMLResources.zip-tiedostoa, tee tarvittavat muutokset, luo uusi zip-tiedosto ja tuo se uudelleen.

Voit tuoda HTMLResources.zip-tiedoston myös valitsemalla Folio Builder -paneelivalikosta Tuo HTML-resurssit.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa