Katsotko oikeaa artikkelia?

Tämä artikkeli koskee Digital Publishing Suitea. Jos etsit AEM Mobile ‑artikkelia, katso Analysointitoiminnot.

DPS-hallintapaneelin Analysointi-sivulla voidaan seurata mukautetun katseluohjelmasovelluksen käyttäjätietoja. Kun tilaat Adobe Digital Publishing Suiten Professional- tai Enterprise-tilin, saat pääsyn peruslinjan analyyseihin kaikkia sovelluksiasi varten. Nämä tiedot sisältävät ladattujen ja ostettujen numeroiden määrän, suosituimmat sisällöt ja mainokset sekä sovellusasennusten määrän. Perusanalysointitoiminnot tuovat käyttöön muun muassa laitteisiin ja käyttöjärjestelmiin liittyviä erilaisia raportteja.

Jos sinulla on Adobe Analytics -tili (aikaisemmalta nimeltään Omniture SiteCatalyst®), saat pääsyn yksityiskohtaisempiin käyttäjätietoihin.

Kaikki Professional- ja Enterprise-sovellukset keräävät anonyymeja käyttötietoja kaikista sovellustyypeistä, muun muassa yhden folion ja usean folion sovelluksista. Nämä tiedot kerätään siihen katsomatta, ovatko käyttäjät online- tai offline-tilassa. Jos sinun on annettava käyttäjien kieltäytyä analyysitietojen keräämisestä, voit ottaa hyväksyntätoiminnon käyttöön, kun luot sovelluksen DPS App Builderilla. Analyysitietoja ei kerätä Single Edition -lisenssillä luoduista sovelluksista.

Huomautus:

Määritä kaikille artikkeleille otsikko artikkelin ominaisuuksissa. Tällä voit välttää analyysitiedot, joissa lukee ”::unspecified::,” (määrittämätön). Anna peittokuville myös mahdollisuuksien mukaan oikeat nimet, jotta analyysitietoja on helpompi tulkita. Valitse esimerkiksi ”Twitter-linkki” mieluummin kuin ”Painike 4”.

Analysointitoimintojen video-opastusohjelma

Analysointitoimintojen video-opastusohjelma
<a href="http://tv.adobe.com/watch/learn-digital-publishing-suite-professional-edition/dps-analytics-an-introduction/">DPS:n analysointitoiminnot: esittely</a>
Colin Fleming

Analysointiresurssit

Artikkelit

Perustietoja analysointitoiminnoista saat Digital Publishing Suiten analysoinnin opastusohjelmasta.

Tietoja peruslinjan analysointitoiminnoista saat artikkelista DPS Baseline Analytics.

Lisätietoja analysointitoimintojen optimoinnista on Adobe® Digital Publishing Suite, Analytics Service (PDF) -julkaisussa.

Tietoja Adobe Analyticsin (SiteCatalystin) käytöstä on Adobe® SiteCatalyst Digital Publishing Report Guide -julkaisussa.

Tietoja DPS:n menetelmistä on Digital Publishing Suiten yleisön vakiomittausarvojen laskemiseen ja esittämiseen käytettyjä menetelmiä käsittelevässä artikkelissa.

Kunkin ympäristön tuettujen analysointitapahtumien luettelon löydät artikkelista DPS:n tukemat analysointitapahtumat.

Adobe Analyticsin videot

DPS:n analysointitoiminnot: esittely

DPS:n analysointitoiminnot: SiteCatalystin perusteet

DPS:n analysointitoiminnot: SiteCatalystin raportit ja hallintapaneelit

Adobe Analyticsin käyttöönotto

Kun hankit Digital Publishing Suite -tilauksen (Professional tai Enterprise), sinulle luodaan päätilin tunnus, jonka avulla voit käyttää tilinhallintatyökalua. Tällä työkalulla voit liittää Sovellus-roolin Adobe ID:hen. Osana tätä prosessia annat Adobe Analyticsin (aikaisemmalta nimetään Omniture SiteCatalyst) analysointitoimintojen käyttöönottoon tarvittavat tiedot. Varmista, että määrität saman yrityksen nimen kuin millä kirjaudut Adobe Analyticsiin. Analysointitoimintojen käyttöönotto voi kestää jopa viisi päivää tietojen antamisen jälkeen. Katso Tilinhallintatyökalu.

Jos sinusta tuntuu, että analyysitiliäsi ei ole määritetty oikein, ota yhteyttä Adoben edustajaan. Gold-tason yhteystiedot on ilmoitettu DPS-hallintapaneelissa.

Jos sinulla on Adobe Analytics -tili, voit käyttää kaikkia toimintoja osoitteessa my.omniture.com.

Perusanalysointitietojen tarkasteleminen

1. Kirjaudu sisään Adobe Digital Publishing Suite -ohjauspaneeliin.

Vain sovellusrooliin annettu Adobe ID ‑tili sallii analyysisivun tarkastelun. Käytä analysointia samalla Adobe ID:llä, jota käytät Folio Builder -paneelissa sisällön lataamiseen mukautettua katseluohjelmasovellusta varten.

2. Näytä peruslinjan analysointitoiminnot valitsemalla Analytics.

Mukautetun katseluohjelmasovelluksen raportit ladataan.

3. Voit katsella analyysitietoja seuraavasti:

View different reports (Näytä eri raportit)

Valitse Analytics (Analyysitoiminnot) -sivun vasemmalta puolelta luokka ja sitten eri raporttityyppi, kuten Folios (Foliot) > Total Time Spent (Yhteensä käytetty aika).

Change the date range (Muuta päivämääräaluetta)

Määritä päivämääräalue From (Alku)- ja To (Loppu) -kalenterikuvakkeiden avulla. Valitse sen jälkeen Update (Päivitä).

Specify the folio (Määritä folio)

Joidenkin raporttien tapauksessa voit valita analysoitavaksi eri folion.

Update Report (Päivitä raportti)

Tätä vaihtoehtoa napsauttamalla voit päivittää tiedot.

Export Data (Vie tiedot)

Valitsemalla Export Data (Vie tiedot) voit viedä tiedoston nykyistä raporttia varten. Voit tämän jälkeen avata datatiedoston laskentataulukossa.

Accumulation Settings (Kertymäasetukset)

Valitse Standard Audience (Vakioyleisö) -kohdasta Accumulation Settings (Kertymäasetukset). Napsauta minkä tahansa folion vieressä olevaa kiintoavaimen kuvaketta ja määritä minkä tahansa folion alkamispäivä ja julkaisutiheys. Jos esimerkiksi julkaiset folion joka kuukauden 15. päivänä, voit määrittää ensimmäisen folion alkamispäivän ja sitten valita jokaiselle foliolle asetukseksi Monthly (Kuukausittain).

Voit tämän jälkeen analysoida tiedot napsauttamalla mitä tahansa raporttia, kuten Accumulated Sessions (Kertyneet istunnot) tai Accumulated Time Spent Per Reader (Kertynyt käytetty aika lukijaa kohti).

Mukautetun katseluohjelmasovelluksen analyysitiedot
    Mukautetun katseluohjelmasovelluksen analyysitiedot

4. Napsauta Toimitusraportti-kohtaa ja lataa .csv-tiedosto, joka sisältää tiedot laskutettavista latauksista, joita voidaan tarkastella taulukkolaskentaohjelmassa.

Tämä .csv-tiedosto sisältää latauksien määrän Adobe Distribution Servicestä laskutettuna latauskertojen mukaan.