Kun käytät Tilinhallintatyökalua yritystilin sovellusroolin määrittämiseen, voit valita Ota suojattu sisältö käyttöön -toiminnon. Jos valitset tämän toiminnon ja julkaiset versiolla v30 tai sitä uudemmalla versiolla tehdyt vähittäismyyntifoliot niin, että Salaa folio -asetus on valittuna, näiden folioiden sisältö suojataan iOS-laitteissa seuraavasti:

• Suojatulla tilillä olevia folioita ei voi käyttää Folio Producer Service -palvelun (acrobat.com) kautta. Foliot ovat käytettävissä vain silloin, jos ne on julkaistu Adobe Distribution Service -palvelun kautta.
  • Adobe Distribution Service -palvelun kautta julkaistut vähittäismyyntifoliot salataan.
  • Sovellukseen toimitetut foliot salataan.
  • Kun laite lukitaan tai sammutetaan, suojatut foliot pysyvät salattuina. Foliot ovat käytettävissä, kun laitteen lukitus on poistettu tunnuskoodilla. Tämä toiminto perustuu käyttöjärjestelmään sisältyvään iOS:n vakiotoimintoon. Lisätietoja suojatuista sovelluksista on Applen iOS:n suojausta käsittelevässä asiakirjassa (PDF).

Huomautus:

Käytä tätä toimintoa vain silloin, jos sovelluksessasi on luottamuksellisia tai arkaluonteisia tietoja. Sosiaalinen jakaminen, verkkokatseluohjelma ja taustalataukset eivät ole käytettävissä suojatulla tilillä. Käytä tätä toimintoa vain silloin, jos sovellus käyttää suoraa oikeutusta ja vähittäismyyntifoliot on julkaistu versiolla v30 tai sitä uudemmalla versiolla.

Suojatut sisältöresurssit

Suojattuun sisältöön liittyvät rajoitukset

• Sovelluksessa on käytettävä suoraa oikeutusta.
  • Vain vähittäismyyntifoliot voidaan salata.
  • Sosiaalinen jakaminen ei ole mahdollista verkkokatseluohjelman kautta.
  • Suojattujen folioiden langaton esikatselu Folio Producerin kautta on tarkoituksellisesti poistettu käytöstä. Esikatsele suojatut foliot kehityssovelluksen Esikatselu laitteessa -toiminnolla.
  • Taustalatausta ja progressiivista latausta ei tueta. Koko folio on ladattava laitteeseen, ennen kuin sen salaus voidaan purkaa.
  • Tällä hetkellä foliot on suojattu vain iOS-katseluohjelmissa, ei Androidin tai Windows-kaupan versioissa.

Suojatun sisällön ottaminen käyttöön

Voit ottaa sovellustilillä olevan suojatun sisällön käyttöön seuraavasti:

1. Käytä Tilinhallintatyökalua yritystilin sovellusroolin määrittämiseen (vain Enterprise) ja valitse Ota suojattu sisältö käyttöön.

Suojattu sisältö
  2. Luo foliot katseluohjelman versiolla v30 tai sitä uudemmalla versiolla.

Katseluohjelman versiota v30 edeltävillä versioilla luotuja folioita ei voi salata.

Aikaisemmin julkaistuja folioita ei voi salata. Peruuta tällöin folion julkaisu, luo uusi version v30 folio ja julkaise uusi folio niin, että Salaa folio -asetus on valittuna.

3. Kun julkaiset folion Folio Producerilla, valitse Salaa folio ja julkaise folio julkisena foliona ja vähittäismyyntifoliona. (Maksuttomia folioita ei voi salata.)

Julkaise folio
  4. Luo tai määritä Apple iOS ‑kehittäjäsivustossa sovellustunnus Tietojen suojaus ‑toiminnon ottamiseksi käyttöön. Luo uudet mobileprovision-tiedostot ja rakenna sitten sovellus DPS App Builderilla.

Määritä sovellustunnus Tietojen suojaus ‑toiminnon ottamiseksi käyttöön
  5. Jos lähetät sovelluksen Applelle, ilmoita, että sovellus on salattu iTunes Connectin lähetysprosessin aikana. Perehdy Applen ohjeisiin.

iTunes-sisällön lähettäminen

Kun kirjaudut Adobe Content Vieweriin, suojatut foliot eivät näy kirjastossasi ladattavina, sillä ne eivät ole käytettävissä Folio Producer Service -palvelun kautta. Jos haluat esikatsella suojatulla tilillä olevat foliot, voit käyttää InDesignin Overlay Creator- ja Folio Builder -paneelien Esikatselu työpöydällä -valikkoasetusta. Voit myös luoda mukautetun sovelluksen ja tarkastella julkisina folioina ja vähittäismyyntifolioina julkaistuja folioita.

Suojauskorjaustiedostojen tason päivittäminen

Adobe voi tarpeen mukaan julkaista suojauskorjaustiedostoja sisällön suojaamiseksi. Adobe julkaisee tietoturvaloukkausten tapauksessa uuden suojauskorjaustiedoston. Julkaisijat voivat tämän jälkeen määrittää uusimman suojauskorjaustiedoston ja poistaa sovelluksen vanhemman version, jolloin käyttäjät eivät enää voi käyttää tietoturvaloukkausta hyväkseen.

Tietoturvaloukkauksen korjaamiseksi Adoben on mahdollisesti muutettava sekä palvelimen komponentteja että asiakasohjelmaa. Jos tietoturvaloukkaus vaatii uuden asiakasohjelman, julkaisijoiden on luotava uusimman suojauskorjaustiedoston avulla uusi sovellusversio toimimalla näiden ohjeiden mukaan. Käyttäjien on asennettava uusi sovellusversio suojauskorjaustiedostojen hankkimista varten. Tällöin uuden suojauskorjaustiedoston avulla luotu sovellus tunnistaa päivityksen tarpeen ja estää käyttäjiä lataamasta muita suojattuja folioita.

Tilinhallintatyökalun avulla voit määrittää uusimman suojauskorjaustiedoston, jos se on tarpeen.

1. Määritä suojattua sisältöä sisältävä sovellustili Tilinhallintatyökalun avulla.

2. Määritä Suojauskorjaustiedoston taso -kohdassa haluamasi suojauskorjaustiedosto iOS:ää varten.

Android- ja Windows-sovelluksissa suojattua sisältöä ei vielä tueta.

3. Kun olet määrittänyt korjaustiedostojen tason, napsauta ikkunan alaosassa olevaa Lähetä-painiketta.

Suojauskorjaustiedostopäivityksen käyttöönotto voi kestää jopa 15 minuuttia.

4. Päivitä sovellus DPS App Builderilla ja lähetä se sovelluskauppaan uudelleen tai julkaise se uudelleen, jos se on yksityinen yrityssovellus.

5. Päivitä julkaistut foliot Folio Producer Organizerissa. Pidä Päivitä sisältö -vaihtoehto valittuna.