DPS:n tuettujen ominaisuuksien luettelo

Katsotko oikeaa artikkelia?

Tämä artikkeli koskee Digital Publishing Suitea. Jos etsit AEM Mobile ‑artikkelia, katso Toimintojen luettelo.

Näissä taulukoissa on esitetty tuetut ominaisuudet.

= tuetaan

= ei tueta

= ei ole otettu täysin käyttöön tai tuetaan osittain

Katseluohjelmien tyypit

iPad- ja iPhone-katseluohjelmat:

DPS-sisällön luominen iPad-laitteita varten

DPS-sisällön luominen iPhone-laitteita varten

Alkuperäinen Android-katseluohjelma / vanha Android-katseluohjelma

DPS-sovellusten rakentaminen Android-katseluohjelmaa varten

Windows-kaupan katseluohjelma

DPS-sovellusten rakentaminen Windows-kauppaa varten

Verkkokatseluohjelma / artikkeleiden katseluohjelma

Sosiaalisen jakamisen käyttäminen

Esikatselu työpöydällä (Adobe Content Viewer for Desktop)

Folioiden ja artikkeleiden esikatselu

Artikkelit

iPad

iPhone

Alkuperäinen Android

Windows-kauppa

Web-katseluohjelma

Esikatselu työpöydällä

Vanha Android

Yksi- tai kaksisuuntainen folio

1

Vain vaakasuuntainen pyyhkäisy (yhdistetyt artikkelit)

2

2

3

4

Sosiaalinen jakaminen (Web-katseluohjelma)

5

Kirjanmerkit (Suosikit)

6

1 Tällä hetkellä alkuperäisten Android-sovellusten kirjasto näytetään aina pystysuunnassa. Kaksisuuntaisia folioita kierrettäessä peittokuvien tiloja ei muisteta.

2 iOS-sovelluksissa toimiva HTML-sisältö ei välttämättä toimi Android- ja Windows-sovelluksissa. Reading APIn toimintoja tuetaan tällä hetkellä vain iOS:ssä ja alkuperäisissä Android-sovelluksissa. Testaa HTML-muotoista sisältöä eri ympäristöissä ja muokkaa sitä tarpeen mukaan. Katso HTML-artikkeleiden luominen Android-katseluohjelmia varten.

3 Alkuperäisissä Android-katseluohjelmissa nipistystä ja zoomausta tuetaan PDF-, PNG- ja JPEG-artikkelimuodoissa. Kaikissa muissa katseluohjelmissa nipistystä ja zoomausta tuetaan vain PDF-artikkelimuodossa.

4 PDF-artikkelit lähetetään automaattisesti PNG-kuvina verkkokatseluohjelmaa varten.

5 Sosiaalinen jakaminen toimii vain usean folion sovelluksissa. Sosiaalista jakamista ei tueta Adobe Content Viewerissa.

6 Kirjanmerkkejä ei oteta käyttöön Adobe Content Viewerissa tai yhden folion sovelluksissa.

Katseluohjelman ominaisuudet

iPad

iPhone

Alkuperäinen Android Windows-kauppa Verkkokatseluohjelma Esikatselu työpöydällä Vanha Android

Usean folion sovellukset

Yhden julkaisun sovellus / Single Edition ‑käyttöoikeus1

Alustan sovelluksen sisältä ostettavat foliot

Alustan tilaus

Suora oikeutus (Enterprise)

Mukautettu HTML-kirjasto

Mukautetun siirtymispalkin kuvakkeet ja tallennus

Kirjaston taustalataus

Progressiivinen lataus (näytä folio lataamisen aikana)

Versiot

USB-esikatselu laitteessa

2

2

Automaattinen arkistointi

Kahden sormen pyyhkäisy

Suodattimet

Osat

Push-ilmoitukset

Analysointitoiminnot3

Newsstandin taustalataus

Ei käytössä

Ei käytössä

Ei käytössä

Ei käytössä

Ei käytössä

1 DPS Single Edition -sovellusten rakentaminen tai muokkaaminen on käytettävissä vain 1.5.2015 asti.

2 Vain Mac OS.

3 Kunkin ympäristön tuettujen analysointitapahtumien luettelon löydät artikkelista DPS:n tukemat analysointitapahtumat.

Vuorovaikutteisuusominaisuudet

iPad

iPhone

Alkuperäinen Android Windows-kauppa

Verkkokatseluohjelma

Artikkeleiden katseluohjelma Esikatselu työpöydällä Vanha Android

Hyperlinkit

1

1

Diaesitykset

Kuvasarjan

Panoraamat

2

2

Panoroinnin ja zoomauksen

Vieritettävät kehykset

Verkkosisältö

3

Ääni

Ääni taustalla

Koko näytön video

Sisäinen video

Sisäkkäiset peittokuvat

1 The goto://- ja navto://relative-muotoja ei tueta AIR-pohjaisissa katseluohjelmissa, työpöytäkatseluohjelma mukaan lukien.

2 Panoraamapeittokuvat on poistettu. Panoraamakuvien tukea muissa kuin iOS-ympäristöissä ei suunnitella.

3 Työpöytäkatseluohjelma ei tue Reading APIn toimintoja, kuten kameran ohjelmointirajapintaa ja kalenterin ohjelmointirajapintaa. Käytä tuettua laitetta esikatseluun.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa