Jos haluat juoksuttaa yhden tai useamman artikkelin vain vaakasuunnassa, valitse Artikkelin ominaisuudet -valintaikkunassa Vain vaakasuuntainen pyyhkäisy. Käyttäjät voivat navigoida yhdistetyissä artikkeleissa pyyhkäisemällä vasemmalle ja oikealle (ei ylös ja alas).

Yhdistä artikkelit
Yhdistä artikkelit

A. Yhdistämätön artikkeli B. Yhdistetty artikkeli

Vain yhdistetyn artikkelin ensimmäinen sivu näkyy sisällysluettelossa, mutta kaikki sivut näkyvät Selaa-tilassa. Artikkelia ei voi yhdistää, jos tasainen vieritys on määritetty.

Video-opetusohjelma

Video-opetusohjelma
<a href="http://goo.gl/v5FMD">Vaakasuuntaisesti pyyhkäistävät sivuasettelut</a>
Colin Fleming