Katsotko oikeaa artikkelia?

Tämä artikkeli koskee Digital Publishing Suitea. Jos etsit AEM Mobile ‑artikkelia, katso HTML-artikkeleiden luominen (vain englanniksi).

Tässä esitellään muutama tapa, jolla HTML-koodia voi käyttää DPS-työkaluilla:

Verkkosivustolinkit

Verkkosivusto voidaan näyttää hyperlinkkien tai painikkeiden avulla. Verkkosivustoja voidaan näyttää joko ulkoisessa mobiiliselaimessa tai sovelluksen sisäisessä selaimessa, jossa käyttäjät voivat palata folioon napsauttamalla Sulje-painiketta. Katso Hyperlinkkien peittokuvat.

Verkkosisällön peittokuvat

Luo verkkosisällön peittokuva, joka näyttää verkkosivuston tai paikalliset HTML-tiedostot katselualueella. Katso Verkkosisällön peittokuvat.

HTML-artikkelit

Sen sijaan, että artikkeleita luodaan InDesign-julkaisuista, on mahdollista luoda kansio, jossa on HTML-koodia, ja tuoda se artikkelina. Katso HTML-artikkelien tuominen.

HTMLResources-kansio on hyödyllinen, kun samat resurssit (kuten CSS, JavaScript tai kuvatiedostot) jaetaan useille HTML-artikkeleille tai verkkosisällön peittokuville. Katso Tuo HTML-resurssit.

Mukautetut paikat ja oikeutusmainospalkit

Jos sinulla on DPS:n yritystili, voit luoda HTML-pohjaisia oikeutusmainospalkkeja ja mukautettuja paikkoja, kuten kauppoja. Lisätietoja on artikkelissa Mukautetut kaupat ja kirjastot (vain englanniksi).