Katsotko oikeaa artikkelia?

Tämä artikkeli koskee Digital Publishing Suitea. Jos etsit AEM Mobile ‑artikkelia, katso Tilinhallinta.

Folio Builder -paneeliin, Digital Publishing Suite -hallintapaneeliin ja DPS App Builderiin kirjautumisessa tarvitaan vahvistettu Adobe ID.

Kirjautuminen Folio Builder -paneeliin on vapaaehtoista. Jos et kirjaudu sisään, voit luoda paikallisia folioita ja esikatsella ne mobiililaitteessa Desktop Viewerilla tai Adobe Content Viewerilla. Kirjautumalla Folio Builder -paneeliin voit ladata folioita acrobat.com-sivustoon. Voit ladata nämä foliot mobiililaitteeseen tai jakaa ne muiden käyttäjien kanssa.

Adobe ID:n luominen ja vahvistaminen (muut kuin DPS-tilaajat)

Jos sinulla on InDesign CS6 tai sitä uudempi versio, voit luoda ja jakaa folioita DPS-työkalujen avulla. Voit luoda yksittäisiä Adobe ID:itä osoitteessa https://digitalpublishing.acrobat.com/ valitsemalla Create Account (Luo tili). Rekisteröi tili käytössä olevan sähköpostiosoitteen avulla. Adobe lähettää sinulle vahvistusviestin. Avaa viesti ja vahvista se. Kirjaudu Folio Builder -paneeliin tai hallintapaneeliin Adobe ID:tä käyttäen.

Adobe ID kytketty sovellukseen (Professional- ja Enterprise-tilaajat)

Voit käyttää henkilökohtaista Adobe ID:tä (kuten mattimeikalainen@gmail.com) Folio Builder -paneeliin kirjautumisessa ja folioiden luomisessa. Jos kuitenkin julkaiset useiden folioiden katselusovellusta, kuten kuukausittaista aikakauslehteä, sinun kannattaa käyttää nimenomaisesti kyseiselle sovellukselle tarkoitettua Adobe ID:tä (kuten dps.publication@publisher.com). Tilinhallintatyökalun avulla voit liittää sovellusroolin sähköpostitiliin.

Sovelluksen Adobe ID
Sovelluksen Adobe ID

A. Folio Builder -paneeli B. DPS App Builder C. DPS App Builderilla luotu mukautettu katseluohjelmasovellus näyttää Folio Builder -paneelissa luodut foliot.

Folio Builder -paneeliin kirjautumisessa käytetty Adobe ID kytketään määrittämääsi Adobe ID:hen, kun luot katselusovelluksen DPS App Builderissa. Tälle Adobe ID:lle pitäisi määrittää Sovellus-rooli tilinhallintatyökalussa.

Oletetaan esimerkiksi, että työskentelet Sporty-nimisessä yrityksessä ja julkaiset melontaa sekä pyöräilyä käsitteleviä aikakauslehtiä. Saat parhaat tulokset, kun luot yhden Adobe ID:n nimeltä dps.kayaking@sporty.com ja toisen nimeltä dps.cycling@sporty.com.

Kun luot ja julkaiset folioita melonnasta, käytä melontaan liittyvää Adobe ID:tä Folio Builder -paneeliin ja Folio Produceriin sisäänkirjautuessasi. Kun luot mukautettua katselusovellusta melontaan liittyen, sijoita melonnan Adobe ID DPS App Builderin Otsikkotunnus-kenttään. (Adobe ID, jota käytät kirjautuessasi DPS App Builderiin saattaa olla eri Adobe ID, riippuen Tilinhallinta-työkalussa olevista asetuksista.)

Samalla tavoin luodessasi ja julkaistessasi folioita pyöräilysovellusta varten, voit käyttää pyöräilyyn liittyvää Adobe ID:tä ja määrittää samaisen Adobe ID:n Otsikkotunnuksena DPS App Builderissa.

Foliot, jotka julkaiset melontaan liittyvää Adobe ID:tä käyttäen, näkyvät melontasovelluksessa. Foliot, jotka julkaiset pyöräilyyn liittyvää Adobe ID:tä käyttäen, näkyvät pyöräilysovelluksessa.

Edustajan Adobe ID:iden (tilaajien) luominen

Edustajan Adobe ID liitetään tiettyyn julkaisutiliin ja sitä voi käyttää vain kyseisen tilin kanssa. Jos haluat käyttää sähköpostiosoitetta edustajan Adobe ID:nä, luo Adobe ID tilinhallintatyökalun avulla. Jos luot Adobe ID:n sähköpostiosoitteesta jollakin muulla tavalla, kyseisestä sähköpostiosoitteesta ei voi tehdä edustajan Adobe ID:tä.

Jos olet Professional- tai Enterprise-tilaaja, määritä tilinhallintatyökalulla Adobe ID:lle toinen rooli, jotta voit käyttää sitä sovelluksen luomiseen tai kirjautumaan DPS App Builderiin. Katso Tilinhallintatyökalu.