DPS App Builder kehottaa tekemään Java-päivityksen Mac OS -käyttöjärjestelmässä, vaikka päivitys on jo asennettu.

Ratkaisu

Mac OS X 10.10 (Yosemite) tai uudempi: lataa ja asenna Java SE JDR osoitteesta

http://www.oracle.com/technetwork/java/javase/downloads/index.html

Aikaisemmissa Mac OS X -käyttöjärjestelmän versioissa, asenna Java täältä:

http://www.java.com

Lisätietoja

Lisätietoja tästä päivityksestä löydät Applen sivustolta seuraavasta dokumentista:

http://support.apple.com/kb/HT6133