Tilin käytön aloittaminen

Mitä hyötyä on Adobe Export PDF -palvelun käytöstä?

Adobe Export PDF on Adobe Document Cloud -palvelu, jonka avulla voit käyttää PDF-tiedostoihin tallennettua arvokasta sisältöä. Sen sijaan, että kirjoittaisit tiedot uudestaan, voit käyttää Adobe Export PDF -palvelua muuttaaksesi PDF-tiedostot muokattaviksi Word-, Excel- tai RTF (rich text format) -dokumenteiksi.

Mitkä ovat Adobe Export PDF -palvelun järjestelmävaatimukset?

Järjestelmävaatimuksista saat täydellisen luettelon tuetuista käyttöjärjestelmistä ja selaimista.

Kuinka voin käyttää Adobe Export PDF -palvelua?

Voit käyttää Adobe Export PDF -palvelua verkkoselaimella, Adobe Acrobat Reader -tietokoneohjelmistolla tai mobiililaitteellasi.

Kuinka monta PDF-tiedostoa voin muuntaa Adobe Export PDF -palvelulla?

Vuositilauksen avulla voit muuntaa rajattoman määrän PDF-tiedostoja Word (.docx ja .doc)-, Excel (.xlsx)- ja Rich Text Format (RTF) -muotoon. (.docx on alkuperäinen muoto dokumenteille, jotka on laadittu Microsoft Word 2010:ssä ja 2007:ssä.)

Uusitaanko tilaukseni automaattisesti vuosittain?

Kyllä, vuositilauksesi uusitaan automaattisesti. Voit kuitenkin perua sen koska tahansa Adobe-verkkotilisi kautta tai ottamalla yhteyttä Adoben asiakaspalveluun.

Mitä kieliä Adobe Export PDF tukee?

Adobe Export PDF muuntaa PDF-tiedostoja, jotka on laadittu länsimaisilla kielillä. Näihin lukeutuvat englanti, tanska, hollanti, suomi, ranska, saksa, italia, japani, norja, brasilianportugali, espanja ja ruotsi. Tekstintunnistus (OCR) on tällä hetkellä saatavilla näille kielille.

Mihin Adoben tuotteisiin sisältyy Adobe Export PDF -palvelu?

Voit joko tilata Adobe Export PDF -palvelun sellaisenaan tai saada sen käyttöoikeuden osana seuraavia tuotteita.

• Adobe PDF Pack
  • Adobe Acrobat Standard DC
  • Adobe Acrobat Pro DC
  • Adobe Creative Cloud – Kaikki sovellukset, teams tai enterprise

Minkälainen tuki Adobe Export PDF -palveluun sisältyy?

Teknistä tukea tarjotaan tuotteen oman verkko-ohjeen, tietämyskannan artikkeleiden ja moderoitujen foorumien kautta. Lisätietoja on artikkelissa Ohje ja tuki. Adobe Export PDF -palvelun maksavat asiakkaat voivat myös ottaa yhteyttä tukeen verkkokeskustelun kautta ja saada henkilökohtaista palvelua tilin hallintaan, kuten rekisteröitymiseen, kirjautumiseen, peruutuksiin ja hyvityksiin. Tukihenkilöt ovat tavoitettavissa vuorokauden ympäri.

Onko Adobe Document Cloud turvallinen?

Kyllä. Adobella tietoturvakäytännöt on integroitu yrityskulttuuriin, ohjelmistokehitykseen ja palvelutoimintoprosesseihin. Olipa kyse käyttäjätietojen hallinnasta, tietojen luottamuksellisuudesta tai dokumenttien eheydestä, Adobe Document Cloud suojaa dokumenttejasi, tietojasi ja henkilötietojasi parhaalla mahdollisella tavalla huippuluokan tietoturvakäytäntöjen avulla. Lisätietoja yrityksemme tietoturvakäytännöistä, Adoben tuotteiden turvallisesta elinkaaresta tai Adobe Document Cloud -ratkaisun suojauksesta saat Adoben tietoturvasivuilta osoitteesta adobe.com.

Rekisteröityminen ja sisäänkirjautuminen

Kuinka hankin Adobe Export PDF -palvelun?

Voit ostaa tilauksen Adobe Export PDF -palveluun Adobe Storesta.

Kuinka kirjaudun Adobe Export PDF -palveluun?

Siirry osoitteeseen https://cloud.acrobat.com ja syötä Adobe ID:si ja salasanasi.

Unohdin salasanani. Kuinka voin palauttaa sen?

Voit palauttaa salasanasi napsauttamalla linkkiä ”Oletko unohtanut salasanasi?” Adobe Export PDF -palvelun kirjautumissivulla. Saat sähköpostiosoitteeseesi viestin, jossa on ohjeet salasanasi palauttamiseen.

En ole saanut vahvistusta sähköpostilla.

Sähköpostiosoitteen tarkistukseen ja salasanan palauttamiseen liittyvät viestit lähetetään Adobe ID:si liitettyyn sähköpostiosoitteeseen. Toisinaan viestit voivat ohjautua roskapostikansioon. Ota yhteyttä asiakastukeen, jos et saa vahvistusta sähköpostiisi.

Adobe Export PDF:n käyttö

Sovelletaanko Adobe Export PDF -palvelulla muunnettaviin PDF-tiedostoihin kokorajoituksia?

Adobe Export PDF tukee enintään 100 Mt:n kokoisten PDF-tiedostojen muuntamista.

Tallennetaanko muunnettavaksi lähetettävä tiedosto verkkoon?

Lähdetiedostoa ei voida käsitellä uudelleen. Lisätietoja on käyttöehtojen yleisessä osuudessa ja lisäosuudessa.

Muuntaako Adobe Export PDF -palvelu kaikenlaiset PDF-tiedostot?

Adobe Export PDF muuntaa suurimman osan tänä päivänä käytetyistä PDF-tiedostoista, mukaan lukien skannatuista asiakirjoista koostuvat PDF-tiedostot. Tiettyjä PDF-tiedostoja ei kuitenkaan voida muuntaa. Näihin sisältyvät seuraavat:

• PDF-tiedostot, jotka vaativat salasanan dokumentin avaamiseen
  • PDF-tiedostot, joiden käyttöoikeudet estävät tulostuksen, kopioinnin tai sisällön muuttamisen
  • PDF-portfoliot
  • PDF-tiedostot, jotka on luotu Adobe Illustratorista

Tukeeko Adobe Export PDF -palvelu tekstintunnistusta (OCR)?

Adobe Export PDF käyttää tekstintunnistusteknologiaa (Optical Character Recognition, OCR) muuttaessaan skannatut kuvat digitaaliseksi tekstiksi. Palvelu muuntaa PDF-tiedostoja, jotka on laadittu seuraavilla kielillä: englanti, tanska, hollanti, suomi, ranska, saksa, italia, japani, norja, brasilianportugali, espanja ja ruotsi. Digitaalinen teksti tallennetaan muokattavaksi tekstiksi uuteen dokumenttiin. Adobe Export PDF käyttää sitten kehittynyttä muunnosalgoritmia säilyttääkseen sivuasettelun mahdollisimman tarkasti. Lisätietoja on aiheessa Tekstintunnistuksen käyttö Adobe Export PDF -palvelussa.

Muuntaako Adobe Export PDF -palvelu sekä teksti- että muotoilutiedot?

Adobe Export PDF -palvelu pystyy viemään korkealaatuisia tietoja, mutta muunnetun dokumentin laatu riippuu PDF-lähdetiedoston laadusta. Jos esimerkiksi laadit dokumentin Wordilla ja olet muuntanut sen PDF-muotoon Acrobatilla, PDF-tiedosto sisältää runsaasti tietoja, jotka Adobe Export PDF pystyy tallentamaan.

Mitä tapahtuu PDF-tiedostojen sisältämille kommenteille?

Ne lisätään tekstilaatikoiksi muunnettuun dokumenttiin.

Miksi dokumenttiini tehdyt muutokset eivät päivity, kun muunnan sen toisen kerran?

Adobe Export PDF -palvelu ei pysty kirjoittamaan avoimen tiedoston päälle. Jos haluat muuntaa PDF-dokumentin toisen kerran, varmista, että sille on annettu eri nimi. Varmista myös, että ensimmäinen versio ei ole auki.