Voit ladata asennusohjelmat Photoshop Elementsin versioille 2019 ja 2018.

Lue ennen latausta

Napsauta tästä laajentaaksesi luettelon asioista, jotka tarvitsee tietää ennen Photoshop Elementsin lataamista.

• Voit käyttää asennusohjelmatiedostoja Photoshop Elementsin asentamiseen tietokoneeseen ja käyttää sen jälkeen ohjelmistoa täys- tai kokeiluversiona.
    • Tarvitset Photoshop Elements -sarjanumeron, jotta voit käyttää tuotteen täyttä versiota. Tarvitsetko apua sarjanumeron löytämisessä? Kirjaudu My Adobe -tilille ja etsi rekisteröimiesi tuotteiden sarjanumerot.
      Voit myös katsoa ohjeet artikkelista Sarjanumeron paikallistaminen.
    • Jos sinulla ei ole sarjanumeroa, voit asentaa tuotteen ja kokeilla sitä rajoitetun ajan.
  • Tarkista, että järjestelmäsi täyttää Photoshop Elements -tuotteiden järjestelmävaatimukset.
  • Ongelmia? Saat tukea yhteisöasiantuntijoiltamme.

Photoshop Elements 2019

Windows macOS

Lataa 64-bittinen (2,9 Gt)

Kielet: tšekki, hollanti, englanti, ranska, saksa, italia, japani, puola, venäjä, espanja ja ruotsi

Lataa (2,8 Gt)

Kielet: englanti, ranska, saksa ja japani

Photoshop Elements 2018

Windows macOS

Lataa 64-bittinen (2,6 Gt)

Kielet: tšekki, hollanti, englanti, ranska, saksa, italia, japani, puola, venäjä, espanja ja ruotsi

Lataa (2,6 Gt)

Kielet: englanti, ranska, saksa ja japani

Etkö löydä versiotasi?

Photoshop Elementsin asentaminen

Kun olet ladannut asennusohjelman, voit noudattaa artikkelin Photoshop Elementsin asentaminen ohjeita sovelluksen asentamiseksi.