Lataa Adobe Photoshop Elements | 2024, 2023

Lataa asennusohjelmat Adobe Photoshop Elements ‑versioille 2024 ja 2023.

Lue ennen latausta

Huomautus:
  • Elements 2024 tukee vain macOS 12:ta ja 13:a (13.4).
  • Sarjanumerot ovat versiokohtaisia ja toimivat vain vastaavilla versioilla.

Adobe Photoshop Elements 2024

Windows

macOS

Kielet: tšekki, hollanti, englanti, ranska, saksa, italia, japani, puola, espanja ja ruotsi

Huomautus:

Älä katkaise Internet-yhteyttä, ennen kuin Photoshop Elements on asennettu järjestelmään kokonaan.

Huomautus:

Jos lataamisessa ilmenee ongelmia, toimi seuraavasti:

• Yritä ladata asennustiedosto uudelleen toisella selaimella.
  • Lataa asennustiedosto napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella Lataa-painiketta ja avaamalla linkin uudessa välilehdessä.

Adobe Photoshop Elements 2023

Windows

macOS

Lataa 64-bittinen

Kielet: tšekki, hollanti, englanti, ranska, saksa, italia, japani, puola, espanja ja ruotsi

Lataa

Kielet: englanti, ranska, saksa ja japani

Huomautus:

Älä katkaise Internet-yhteyttä, ennen kuin Photoshop Elements on asennettu järjestelmään kokonaan.

Huomautus:

Jos lataamisessa ilmenee ongelmia, toimi seuraavasti:

• Yritä ladata asennustiedosto uudelleen toisella selaimella.
  • Lataa asennustiedosto napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella Lataa-painiketta ja avaamalla linkin uudessa välilehdessä.

Etkö löydä versiotasi?

Asenna Adobe Photoshop Elements

Kun olet ladannut asennusohjelman, voit noudattaa artikkelin Photoshop Elementsin asentaminen ohjeita sovelluksen asentamiseksi.

Lisää samankaltaisia