Photoshop Elementsillä voit tehdä valokuville ihmeitä. Tietokoneessa voi olla Photoshop Elementsistä useita asennettuja versioita, joten aikaisempien versioiden asennusta ei tarvitse poistaa.

Jos sinulla on tuotepakkaus, voit asentaa ohjelmiston DVD-levyltä. Voit myös ladata Photoshop Elementsin Adoben sivustosta ja asentaa sen tämän jälkeen.

Asentaminen DVD-levyltä

Ennen aloittamista

• Varmista, että sinulla on järjestelmänvalvojan oikeudet käyttämääsi käyttäjätiliin.
  • Käytä Internet Explorerin, Firefoxin, Chromen tai Safarin uusinta versiota.
  • Varmista ennen asennuksen aloittamista, että tietokoneeseen on liitetty DVD-asema (ei CD-asema). Aseta DVD-levy asemaan ja toimi ohjeiden mukaan.

Huomautus: Jos tietokoneessasi ei ole DVD-asemaa, voit ladata Photoshop Elementsin Adoben sivustosta ja asentaa sen tämän jälkeen. Lisätietoja on artikkelissa Lataaminen ja asentaminen Adoben sivustosta.

• Poista palomuurit, virustorjuntaohjelmistot ja kolmansien osapuolten tietoturvaohjelmistot tilapäisesti käytöstä. Niiden poistaminen käytöstä nopeuttaa asennusprosessia.
  • Etsi sarjanumero. Sarjanumero sijaitsee DVD-kotelon alaosassa. Lisätietoja sarjanumeron etsimisestä on artikkelissa Sarjanumeron etsiminen. Jos sinulla on lunastuskoodi, muunna lunastuskoodi sarjanumeroiksi. Lisätietoja on lunastuskoodeja käsittelevässä avussa

Photoshop Elementsin asentaminen (Windows)

1. Aseta Adobe Photoshop Elements 2019:n DVD-levy tietokoneeseen.

2. Valitse Adobe Photoshop Elements 2019 ‑valintaikkunasta Asenna Adobe Photoshop Elements 2019

Adobe Photoshop Elements 2019
    Adobe Photoshop Elements 2019:n asentaminen

Huomautus:

Jos suljet valintaikkunan tai tietokoneen suojausasetukset eivät salli AutoPlay-toiminnon käyttöä, siirry Windowsin Resurssienhallinnalla DVD-levyyn ja kaksoisnapsauta Setup.exe-tiedostoa. Jos näyttöön tulee suojausvaroituksia, napsauta Kyllä.

3. Jos sinua pyydetään kirjautumaan sisään, anna Adobe ID:si (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasanasi ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

4. Vaiheen teksti

Toimi Asennusvaihtoehdot-näytössä seuraavasti ja valitse Jatka:

• Valitse kieli
    • Määritä asennussijainti
    Asennusvaihtoehdot
    Asennusvaihtoehdot

Adobe Photoshop Elements 2019 käynnistyy asennuksen onnistuneen suorittamisen jälkeen.

5. Valitse Adobe Photoshop Elements 2019 ‑näytöstä Lisensoi tämä ohjelmisto ja anna sarjanumero.

Lisensoi ohjelmisto

Photoshop Elementsin asentaminen (macOS)

1. Aseta Adobe Photoshop Elements 2019:n DVD-levy tietokoneeseen.

2. Valitse Photoshop Elements 2019 ‑valintaikkunasta Adobe Photoshop Elements 2019

3. Siirry kohtaan Adobe Photoshop Elements 2019 > Install.app ja käynnistä asennusohjelma.

Huomautus:

Anna pyydettäessä järjestelmän tilin salasana.

4. Jos sinua pyydetään kirjautumaan sisään, anna Adobe ID:si (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasanasi ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

5. Toimi Asennusvaihtoehdot-näytössä seuraavasti ja valitse Jatka:

• Valitse kieli
    • Määritä asennussijainti
    Asennusvaihtoehdot
    Asennusvaihtoehdot

Adobe Photoshop Elements 2019 käynnistyy asennuksen onnistuneen suorittamisen jälkeen.

6. Valitse Adobe Photoshop Elements 2019 ‑näytöstä Lisensoi tämä ohjelmisto ja anna sarjanumero.

Lisensoi ohjelmisto

Lataaminen ja asentaminen Adoben sivustosta

Ennen aloittamista

• Varmista, että sinulla on järjestelmänvalvojan oikeudet käyttämääsi käyttäjätiliin.
  • Käytä Internet Explorerin, Firefoxin, Chromen tai Safarin uusinta versiota.
  • Varmista, että sinulla on kelvollinen Adobe ID.
  • Poista verkkoselaimen ponnahdusikkunoiden estotoiminnot käytöstä.
  • Poista palomuurit, virustorjuntaohjelmistot ja kolmansien osapuolten tietoturvaohjelmistot tilapäisesti käytöstä. Niiden poistaminen käytöstä nopeuttaa asennusprosessia.
  • Varmista, että sinulla on Photoshop Elementsin kelvollinen sarjanumero.
  • Varmista, että olet yhteydessä Internetiin, kunnes asennus on suoritettu loppuun.

Photoshop Elementsin lataaminen

1. Kirjaudu sisään Adobe ID:lläsi.

Jos sinulla ei ole Adobe ID:tä, voit luoda sen Luo Adobe ID ‑sivulla.

2. Valitse ympäristö ja kieli lataamista varten.

3. Valitse Lataa.

Photoshop Elementsin asentaminen (Windows)

1. Avaa Adobe Photoshop Elementsin asennustiedosto, jonka latasit Adoben sivustosta.

2. Jos sinua pyydetään kirjautumaan sisään, anna Adobe ID:si (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasanasi ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

3. Toimi Asennusvaihtoehdot-näytössä seuraavasti ja valitse Jatka:

• Valitse kieli
    • Määritä asennussijainti
    Asennusvaihtoehdot
    Asennusvaihtoehdot

Adobe Photoshop Elements 2019 käynnistyy asennuksen onnistuneen suorittamisen jälkeen.

4. Valitse Adobe Photoshop Elements 2019 ‑näytöstä Lisensoi tämä ohjelmisto ja anna sarjanumero.

Lisensoi ohjelmisto

Photoshop Elementsin asentaminen (macOS)

1. Avaa Adobe Photoshop Elementsin asennustiedosto, jonka latasit Adoben sivustosta.

Huomautus:

Anna pyydettäessä järjestelmän tilin salasana.

2. Jos sinua pyydetään kirjautumaan sisään, anna Adobe ID:si (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasanasi ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

3. Toimi Asennusvaihtoehdot-näytössä seuraavasti ja valitse Jatka:

• Valitse kieli
    • Määritä asennussijainti
    Asennusvaihtoehdot
    Asennusvaihtoehdot

Adobe Photoshop Elements 2019 käynnistyy asennuksen onnistuneen suorittamisen jälkeen.

4. Valitse Adobe Photoshop Elements 2019 ‑näytöstä Lisensoi tämä ohjelmisto ja anna sarjanumero.

Lisensoi ohjelmisto

Kokeiluversion muuntaminen täysversioksi

Kun käynnistät Photoshop Elementsin, sen näytöstä näet kokeilujaksosta jäljellä olevien päivien määrän. Tässä näytössä voit muuntaa kokeiluversion täysversioksi valitsemalla Lisensoi tämä ohjelmisto ‑vaihtoehdon.

Lisensoi ohjelmisto

Voit muuntaa kokeiluversion täysversioksi saamallasi sarjanumerolla. Sarjanumero alkaa numerolla 1057. Saat sarjanumeron ostoksesi tyypin mukaan:

• Adoben sivustosta: Kun ostat Photoshop Elementsin, saat sarjanumeron Adoben lähettämästä sähköpostiviestistä. Etsi postilaatikostasi viesti, jonka aiheena on ”Your Serial Number” tai ”Your Serial Numbers”.
  • DVD-levyltä: Löydät sarjanumeron DVD-kotelon takaa. Jos ohjelmisto on taskussa, sarjanumero voi olla taskussa.

Asennuksen vianmääritys