Photoshop Elementsillä voit tehdä valokuville ihmeitä. Tietokoneessa voi olla Photoshop Elementsistä useita asennettuja versioita. Aikaisempien versioiden asennusta ei siis tarvitse poistaa.

Asentaminen DVD-levyltä

• Varmista, että sinulla on järjestelmänvalvojan oikeudet käyttämääsi käyttäjätiliin.
  • Käytä Internet Explorerin, Firefoxin, Chromen tai Safarin uusinta versiota.
  • Varmista ennen asennuksen aloittamista, että tietokoneeseen on liitetty DVD-asema (ei CD-asema). Aseta DVD-levy asemaan ja toimi ohjeiden mukaan.

Huomautus: Jos tietokoneessasi ei ole DVD-asemaa, voit ladata Photoshop Elementsin Adoben sivustosta ja asentaa sen tämän jälkeen. Lisätietoja on artikkelissa Lataaminen ja asentaminen Adoben sivustosta.

• Poista palomuurit, virustorjuntaohjelmistot ja kolmansien osapuolten tietoturvaohjelmistot tilapäisesti käytöstä. Niiden poistaminen käytöstä nopeuttaa asennusprosessia.
  • Etsi sarjanumero. Sarjanumero sijaitsee DVD-kotelon alaosassa. Lisätietoja sarjanumeron etsimisestä on artikkelissa Elements-tuotteiden sarjanumeron etsiminen. Jos sinulla on lunastuskoodi, muunna lunastuskoodi sarjanumeroiksi. Lisätietoja on lunastuskoodeja käsittelevässä avussa

1. Aseta Adobe Photoshop Elements 2020:n DVD-levy tietokoneeseen.

2. Valitse Adobe Photoshop Elements 2020 ‑valintaikkunasta Asenna Adobe Photoshop Elements 2020

Adobe Photoshop Elements 2020
    Adobe Photoshop Elements 2020:n asentaminen

Huomautus:

Jos suljet valintaikkunan tai jos tietokoneen suojausasetukset eivät salli AutoPlay-toiminnon käyttöä, siirry Windowsin Resurssienhallinnalla DVD-levyyn ja kaksoisnapsauta Adobe Premiere Elements 2020 ‑kansiossa olevaa Setup.exe-tiedostoa. Jos näyttöön tulee suojausvaroituksia, napsauta Kyllä.

3. Kirjaudu Adobe ID:lläsi (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasanallasi sisään.

4. Toimi Asennusvaihtoehdot-näytössä seuraavasti ja valitse Jatka:

• Valitse kieli
    • Määritä asennussijainti
    Asennusvaihtoehdot -näyttö
    Asennusvaihtoehdot
  5. Valitse näyttöön tulevassa näytössä Photo Editor.

Asenna Photo Editor
    Asenna Photo Editor
  6. Napsauta Adobe Photoshop Elements 2020 ‑näytössä Lisensoi tämä ohjelmisto.

Lisensoi ohjelmisto
  7. Anna sarjanumero seuraavassa näytössä ja napsauta Seuraava.

Anna sarjanumero
    Anna sarjanumero

Adobe Photoshop Elements 2020 käynnistyy.

Huomautus:

Etkö löydä sarjanumeroa? Saat lisätietoja artikkelista Elements-tuotteen sarjanumeron etsiminen.

Saitko lunastuskoodin? Hanki sarjanumero lunastuskoodilla. Lisätietoja on lunastuskoodeja käsittelevässä ohjeessa.

1. Aseta Adobe Photoshop Elements 2020:n DVD-levy tietokoneeseen.

2. Valitse Photoshop Elements 2020 ‑valintaikkunasta Adobe Photoshop Elements 2020

3. Siirry kohtaan Adobe Photoshop Elements 2020 > Install.app ja käynnistä asennusohjelma.

Huomautus:

Anna pyydettäessä järjestelmän tilin salasana.

4. Kirjaudu Adobe ID:lläsi (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasanallasi sisään.

5. Toimi Asennusvaihtoehdot-näytössä seuraavasti ja valitse Jatka:

• Valitse kieli
    • Määritä asennussijainti
    Asennusvaihtoehdot
    Asennusvaihtoehdot

Adobe Photoshop Elements 2020 alkaa asentua laitteellesi.

Photoshop Elementsin asentaminen
  6. Valitse näyttöön tulevassa näytössä Photo Editor.

Photo Editor

Aktivoi ja käynnistä Photoshop Elements 2020 toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. Lisätietoja Elements-tuotteiden aktivoinnista on artikkelissa Photoshop Elementsin ja Premiere Elementsin lisensointi || macOS.

Lataaminen ja asentaminen Adoben sivustosta

• Varmista, että sinulla on järjestelmänvalvojan oikeudet käyttämääsi käyttäjätiliin.
  • Käytä Internet Explorerin, Firefoxin, Chromen tai Safarin uusinta versiota.
  • Varmista, että sinulla on kelvollinen Adobe ID.
  • Poista verkkoselaimen ponnahdusikkunoiden estotoiminnot käytöstä.
  • Poista palomuurit, virustorjuntaohjelmistot ja kolmansien osapuolten tietoturvaohjelmistot tilapäisesti käytöstä. Niiden poistaminen käytöstä nopeuttaa asennusprosessia.
  • Varmista, että sinulla on Photoshop Elementsin kelvollinen sarjanumero.
  • Varmista, että olet yhteydessä Internetiin, kunnes asennus on suoritettu loppuun.

1. Kirjaudu sisään Adobe ID:lläsi.

Jos sinulla ei ole Adobe ID:tä, voit luoda Adobe ID:n.

2. Valitse ympäristö ja kieli lataamista varten.

3. Valitse Lataa.

1. Avaa Adobe Photoshop Elementsin asennustiedosto, jonka latasit Adoben sivustosta.

2. Kirjaudu Adobe ID:lläsi (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasanallasi sisään.

3. Toimi Asennusvaihtoehdot-näytössä seuraavasti ja valitse Jatka:

• Valitse kieli
    • Määritä asennussijainti
    Asennusvaihtoehdot -näyttö
    Asennusvaihtoehdot
  4. Valitse näyttöön tulevassa näytössä Photo Editor.

Asenna Photo Editor
    Asenna Photo Editor
  5. Napsauta Adobe Photoshop Elements 2020 ‑näytössä Lisensoi tämä ohjelmisto.

Lisensoi ohjelmisto
  6. Anna sarjanumero seuraavassa näytössä ja napsauta Seuraava.

Anna sarjanumero
    Anna sarjanumero

Adobe Photoshop Elements 2020 käynnistyy.

Huomautus:

Etkö löydä sarjanumeroa? Saat lisätietoja artikkelista Elements-tuotteen sarjanumeron etsiminen.

Saitko lunastuskoodin? Hanki sarjanumero lunastuskoodilla. Lisätietoja on lunastuskoodeja käsittelevässä ohjeessa.

1. Avaa Adobe Photoshop Elementsin asennustiedosto, jonka latasit Adoben sivustosta.

Huomautus:

Anna pyydettäessä järjestelmän tilin salasana.

2. Kirjaudu Adobe ID:lläsi (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasanallasi sisään.

3. Toimi Asennusvaihtoehdot-näytössä seuraavasti ja valitse Jatka:

• Valitse kieli
    • Määritä asennussijainti
    Asennusvaihtoehdot
    Asennusvaihtoehdot

Adobe Photoshop Elements 2020 alkaa asentua laitteellesi.

Photoshop Elementsin asentaminen
  4. Napsauta seuraavassa näytössä Photo Editor.

Photo Editor

Aktivoi ja käynnistä Photoshop Elements 2020 toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. Lisätietoja Elements-tuotteiden aktivoinnista on artikkelissa Photoshop Elementsin ja Premiere Elementsin lisensointi || macOS.

Kokeiluversion muuntaminen täysversioksi

Kun käynnistät Photoshop Elementsin, sen näytöstä näet kokeilujaksosta jäljellä olevien päivien määrän. Toimi käyttöjärjestelmästäsi riippuen seuraavasti:

Windows-käyttäjät

Valitse Lisensoi tämä ohjelmisto ja muunna kokeiluversio täysversioksi toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Lisensoi ohjelmisto

macOS-käyttäjät

Valitse Osta nyt ja muunna kokeiluversio täysversioksi toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Muunna kokeiluversio ostetuksi tuotteeksi

Voit muuntaa kokeiluversion täysversioksi saamallasi sarjanumerolla. Sarjanumero alkaa numerolla 1057. Saat sarjanumeron ostoksesi tyypin mukaan:

• Adoben sivustosta: Kun ostat Photoshop Elementsin, saat sarjanumeron Adoben lähettämästä sähköpostiviestistä. Etsi postilaatikostasi viesti, jonka aiheena on ”Your Serial Number” tai ”Your Serial Numbers”.
  • DVD-levyltä: Löydät sarjanumeron DVD-kotelon takaa. Jos ohjelmisto on taskussa, sarjanumero voi olla taskussa.

Huomautus:

Sarjanumerossa on 24 numeroa, ja se eroaa lunastuskoodista, joka on aakkosnumeerinen. Voit hankkia sarjanumeron lunastuskoodilla

Asennuksen vianmääritys