Ongelma: Photomerge Panorama -toiminnon käyttöyritys saa Photoshop Elements 14:n kaatumaan

Joskus kun avaat Photomerge Panorama -toiminnon Photoshop Elements -sovelluksessa tai Elements Organizerin kautta, toiminto ei toimi odotetulla tavalla. Virheitä ovat esimerkiksi seuraavat:

• Photomerge Panorama -toiminnon käynnistäminen Elements Organizerin kautta saa aikaan sen, että Panorama-paneeli näkyy tyhjänä.
  • Valittaessa Luo panoraama ilmenee virhe 8800.
  • Photoshop Elements kaatuu.

Ratkaisu

Kokeile jotakin seuraavista tilapäisratkaisuista:

Tilapäisratkaisu I: Poista asetukset

Mac

• Valitse Photoshop Elements -sovelluksessa Photoshop Elements Editor > Asetukset ja valitse sitten seuraavasta käynnistyspainikkeesta Palauta oletusasetukset. Käynnistä sitten sovellus uudelleen.

Windows

• Valitse Photoshop Elements Editorissa Muokkaa > Asetukset > Yleiset ja valitse sitten seuraavasta käynnistyspainikkeesta Palauta oletusasetukset. Käynnistä sitten sovellus uudelleen.

Tilapäisratkaisu II: Vaihda näkymää

• Vaihda asiantuntijanäkymään, palaa opastettuun huoneeseen ja valitse sitten Photomerge-välilehdeltä Photomerge Panorama.