Preluden käytön aloittaminen
Huom.: Video- ja sisällöntuotantoammattilaisten muuttuvien tarpeiden johdosta lopetamme Adobe Preluden. Syyskuun 8. päivän 2021 jälkeen Prelude ei ole enää saatavilla osoitteessa Adobe.com. Lisätietoja ja ohjeet Preluden lataamiseen tukikauden aikana löydät usein kysytyistä kysymyksistä - https://helpx.adobe.com/fi/prelude/kb/end-of-life.html.

Lataa ja asenna

laptop-download

Aloita Preluden lataaminen valitsemalla alta Lataa Prelude. Kirjaudu sisään ja asenna ohjelmisto toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. (Älä huolestu, jos aloitat maksuttoman kokeiluversion sivulta. Voit ladata tilausversion sisäänkirjautumisen jälkeen.)

Jäsenyyteen liittyvä tuki

Oletko unohtanut Adobe ID -tunnuksesi tai salasanasi?

Adobe ID on sähköpostiosoite, jota käytit, kun aloitit kokeiluversion käytön tai ostit Adoben sovelluksen tai jäsenyyden ensimmäisen kerran. Etsi ratkaisuja yleisiin Adobe ID -tunnusta ja kirjautumista koskeviin ongelmiin.

Miksi minun pitää kirjautua sisään voidakseni käyttää Preludea?

Sinun on ajoittain kirjauduttava sisään käyttöoikeuksien tarkistamista varten: kuukausittaisen ja vuositilauksen hankkineiden jäsenten 30 päivän välein. Sisäänkirjautumista vaaditaan myös silloin, kun lataat tai päivität Preluden.  Lisätietoja on kohdassa Adobe Creative Cloud -sovellusten aktivoiminen ja aktivoinnin poistaminen.

Voinko asentaa Preluden toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa Preluden ja muut Creative Cloud -sovellukset enintään kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Miten saan laskun?

Voit tulostaa laskun Adobe.com olevalta tililtäsi. Lisätietoja on artikkelissa Maksukuitin tai laskun tulostus.