Jos haluat kopioida sivualueilta tietyt kuvat tai tilannekuvat, katso kohtaa Sisällön kopioiminen PDF-tiedostoista.

PDF-tiedoston kuvat eivät näy

1. Avaa Oletusarvot-valintaikkuna ja valitse Sivunäyttö-luokka.

2. Valitse Sivun sisältö ja tiedot -osasta Näytä isot kuvat.

Huomautus:

Jos poistat edellä mainitun asetuksen valinnan, Reader näyttää isot kuvatiedostot harmaina ruutuina, mikä nopeuttaa näyttämistä ja vierittämistä.

3D-mallien siirtäminen tai kiertäminen

3D-työkalurivi tulee näkyviin, kun napsautat 3D-mallia. Voit myös napsauttaa 3D-mallia hiiren kakkospainikkeella ja valita Työkalut, jolloin näet kaikki Reader DC:ssä käytettävissä olevat navigointityökalut.

Objektien, mittojen tai geospatiaalisen sijainnin analysoiminen

Acrobat Reader DC sisältää analysointiasetuksia, joilla voit tarkastella tiettyjen objektien metatietoja, mitata niitä tai käsitellä geospatiaalisia tietoja.

Lisätietoja on Acrobatin ohjeen seuraavissa aiheissa: