Tapahtuman peruminen

Erilaisissa tilanteissa voit haluta perua sopimuksen, joka on lähetetty allekirjoitettavaksi tai odottaa allekirjoitustasi. Prosessi on yksinkertainen, ja perutut tapahtumat säilytetään joka tapauksessa Hallinta-sivullasi viitteinä.

Huomautus:

Vain dokumentin lähettäjä voi suorittaa perumisen.

Huomautus:

Kun tapahtuma on peruttu, sitä ei voi lähettää uudelleen. Peruminen on pysyvää.

Pikaohjeet

1. Valitse Hallinta-sivu.
  2. Valitse tapahtuma, jonka haluat perua.
  3. Napsauta Peruuta-painiketta oikeassa yläkulmassa.
  4. Valitse, haluatko ottaa yhteyttä vastaanottajaan.
  5. Kirjoita valinnainen muistiinpano/syy.
  6. Valitse Peruuta.

Vaihekohtaiset ohjeet

1. Siirry Hallinta-sivulle ja valitse tapahtuma, jonka haluat perua. Valitse sitten Peruuta oikeasta yläkulmasta.

Huomautus:

Voit perua vain aktiivisia tapahtumia. Aktiiviset tapahtumat löytyvät kohdista Allekirjoitustani odottavat ja Lähetetty allekirjoitettavaksi. Muiden kategorioiden dokumenteissa Peruuta-valinnan tilalla on Poista.

2. Jos merkitset Ilmoitetaanko muille sähköpostitse? -valinnat, tapahtuman vastaanottajille lähetetään sähköpostiviesti. Sähköpostissa ilmoitetaan, että tapahtuma on peruttu. Syötä valinnaisesti syy tapahtuman perumiselle ja napsauta punaista Peruuta-painiketta.

3. Tapahtumatietue siirtyy Peruutettu/hylätty-luokkaan, Peruuta-vaihtoehto muuttuu Poista-vaihtoehdoksi, ja näkyviin tulee viesti, jossa ilmoitetaan tapahtuman perumisesta.

Vinkkejä tekniseltä tuelta

• Varmistu, että olet perumassa oikeaa tapahtumaa! Kun tapahtuma on peruttu, sitä ei voi lähettää uudelleen. Sinun on aloitettava alusta.
  • Ilmoittamasi syy näkyy vastaanottajille lähetetyssä peruutusviestissä. Se on hyvä keino ilmoittaa heille sopimuksen tilanteesta.