Vianmääritys & ohje

Lataaminen ja asentaminen

Miten DPS ladataan ja asennetaan?

Jos haluat asentaa kaikki Digital Publishing Suite (DPS) -työkalut, valitse InDesignissa Ohje > Päivitykset. Lisätietoja sekä suorat latauslinkit ja ohjeita yleisiin asennusongelmiin löytyy kohdasta DPS-työkalujen asentaminen.

Miksi DPS ei asennu?

Ohjeita yleisiin asennusongelmiin löytyy kohdasta DPS-työkalujen asentaminen.

Miten löydän Adobe ID -tunnukseni tai salasanani?

Yleisiä kysymyksiä

Miksi Folio Builder -paneeli ei näy InDesignin uusimmassa versiossa?

Folio Builder -paneeli ei ole käytettävissä InDesign CC 2015 -versiossa tai uudemmissa. Lisätietoja löytyy blogikirjoituksesta DPS ja InDesign CC 2015 ja artikkelista DPS-työkalujen asentaminen.

Tarvitsetko apua Folio Builderia koskevissa ongelmissa?

Yleisten Folio Builderia koskevien ongelmien ratkaisemiseen löytyy ohjeita kohdasta Folio Builderin vianmääritys.

Miten folioita voi esikatsella laitteella?

Asenna ensin katseluohjelma laitteellesi. Hae laitekaupasta hakusanoilla ”sisällön katselu”. Lisätietoja löytyy kohdasta Folioiden ja artikkeleiden esikatselu.

Miksi sisältöä ei voi esikatsella Desktop Viewer -ohjelmalla?

Adobe Content Viewer for Desktop -sovellusta ei enää tueta. Käytä sen sijaan Adobe Content Viewer -sovellusta sisällön esikatseluun mobiililaitteella. Katso DPS-työkalujen asentaminen.

Mistä löytyy lisää teknisiä tietoja?

Käy Digital Publishing Suite Developer Center -sivustolla, josta löytyy paljon työkaluja ja ohjeita. Digital Publishing Suite -ohjeesta löytyy aloitus- ja käyttöohjeita.