Vianmääritys & ohje

Lataaminen ja asentaminen

Jos haluat asentaa kaikki Digital Publishing Suite (DPS) -työkalut, valitse InDesignissa Ohje > Päivitykset. Lisätietoja sekä suorat latauslinkit ja ohjeita yleisiin asennusongelmiin löytyy kohdasta DPS-työkalujen asentaminen.

Ohjeita yleisiin asennusongelmiin löytyy kohdasta DPS-työkalujen asentaminen.

Yleisiä kysymyksiä

Folio Builder -paneeli ei ole käytettävissä InDesign CC 2015 -versiossa tai uudemmissa. Lisätietoja löytyy blogikirjoituksesta DPS ja InDesign CC 2015 ja artikkelista DPS-työkalujen asentaminen.

Yleisten Folio Builderia koskevien ongelmien ratkaisemiseen löytyy ohjeita kohdasta Folio Builderin vianmääritys.

Asenna ensin katseluohjelma laitteellesi. Hae laitekaupasta hakusanoilla ”sisällön katselu”. Lisätietoja löytyy kohdasta Folioiden ja artikkeleiden esikatselu.

Adobe Content Viewer for Desktop -sovellusta ei enää tueta. Käytä sen sijaan Adobe Content Viewer -sovellusta sisällön esikatseluun mobiililaitteella. Katso DPS-työkalujen asentaminen.

Käy Digital Publishing Suite Developer Center -sivustolla, josta löytyy paljon työkaluja ja ohjeita. Digital Publishing Suite -ohjeesta löytyy aloitus- ja käyttöohjeita.